Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kalvarijų turgaus rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ragutis Rodyti pranešimą
    čia tie kurie nori naikint kažin kiek kartų turguj yra buvę?
    Klausimas nevisai korektiškas. Pvz.: Ar prieš prašant panaikinti landynę būtina joje apsilankyti?
    Beje, prieš 20 metų man turguje tikrai labiau patiko nei dabar. Atsakymas paparastas - nuo to laiko ten beveik nieko nepasikeitė, tik dar labiau nušiuro, dingo prekybinis azartas.
    Paskutinis taisė Sula; 2012.04.26, 16:21.

Comment

aš gyvenu netoli turgaus, į darbą einu kiekvieną rytą pro jį ir matau tikrai daug "neblogų vaizdzialių" šanchajus + kalvarkė yra tikrai probleminis Vilniaus židinys
      Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

/\ Tamstos, slapyvardis irgi labai panašus į to rajono gyvenimo būdą.

Kokybiškas turgus kaip tik pagyvintų tą miesto daly. Halės turguje dabar lankausi, nes man arčiau, tai pamąsčius apie plotą iš Kalvarijų turgaus galima padaryti tikrai gerą turgų. Viskas priklauso nuo investicijų ir pačių prekiautojų.
        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Lankausi turguje 10-kartų per metus (mat mano šuo lepus, o ten galima pigiau įsigyt atitinkamų gamintojų ėdalo be didelio antkainio ). Taip, be įprastų tam rajonui vaizdelių, estetiškai ši vieta yra žemiau baisumo ribos. Bent jau man. Ir asmeniškai nenorėčiau ten matyti turgaus apskritai,nes norisi tikėtis NMC plėtra. Užtat jau geriua jį perkelti į kitą vietą
          Turgus reikia, bet reikia tokio, kokie jie būna minėtoje Vokietijoje. Estetiški, tvarkingi, su vienodo dizaino prekybos paviljonais, be kioskių-lariokų, be pergertų veidų bulvių perpardavinėtojų. Mano nuomone, tokiems , vis dar primenantiems laukinio kapitalizmo laikus, ne vieta Vilniuje. Nesvarbu, ar tai Karoliniškių, ar Justiniškių, ar Halės, ar Kalvarkių. Elementari tvarka. O įvertinkime visus vaizdelius, kuriuos ten galima pamatyti....

Comment

/\ O kas draudžia perdaryti į turgų su vienodais pavilijonais ir pan? Man atrodo modernus turgus šalia NMC tik pliusas.

Comment

Gyvenu visai netoli Kalvarijų turgaus, bet dažnai ten lankytis nėra jokio noro. Nors apskritai man turgavietės patinka. Gaila, kad pagrindinis Vilniaus turgus yra apgailėtinos būklės.

Comment

Parašė waidz Rodyti pranešimą
                Ar klystu, kad apie Kalvariju turgaus iskelima buvo galvota dar tada, kai atsirado Gariunai?
                kas ten gyveno, atsimena kaip atrodė Dzeržinskio turgus prieš pat visą bordelį perkeliant į Gariūnus.

Comment

Vilniaus Kalvarijų turguje bus griaunama 15 statinių

Comment

savaime pats turgus nėra nieko blogo,kaip pavyzdžiui Halės turgus,kuris patį stoties rajoną patvarkė( šalia atsidarė kelios padoresnės parduotuvėlės,kepyklėlė ir t.t.),tačiau Kalvarijų turgus atvirkščiai- visą rajoną žlugdo,niekas ten nenori keltis gyventi, o Kalvarijų gatvės atkarpoje tarp ginklų parduotuvės ir Maximos net baisu praeiti

Comment

Parašė domux678 Rodyti pranešimą
                      savaime pats turgus nėra nieko blogo,kaip pavyzdžiui Halės turgus,kuris patį stoties rajoną patvarkė( šalia atsidarė kelios padoresnės parduotuvėlės,kepyklėlė ir t.t.),tačiau Kalvarijų turgus atvirkščiai- visą rajoną žlugdo,niekas ten nenori keltis gyventi, o Kalvarijų gatvės atkarpoje tarp ginklų parduotuvės ir Maximos net baisu praeiti
                      Reikia tikėtis, kad modernizacija kažkiek turgaus lygį pakels. Vis gi, kai bus viskas nauja, padidės ir pačių turgininkų požiūris į aplinką, galbūt ir aplinkiniai geriau reaguos, kai šalia bus modernus turgus. Dabar gi ten - vos ne šiukšlynas.

Comment

Visą gyvenimą aš tarp tos ginklų parduotuvės ir "Maximos" vaikštau - nieko ypatingo. Tuo labiau, kad ten verslo ir gana padoraus aplinkiniuose pastatuose pilna. man asmeniškai yra buvę problemų su pačiais turgaus prekiautojais, nei turgaus aplinka

Comment

Parašė domux678 Rodyti pranešimą
                          Kalvarijų gatvės atkarpoje tarp ginklų parduotuvės ir Maximos net baisu praeiti
                          Kiek kartų lydėdavau naktimis savo merginą į namus toje vietoje... Ir net neprimušė

Comment

http://www.contestus.lt/?page=projek...a&projektas=18

Comment

Kalvarijų turgui žada naują veidą: neatpažinsite

Metais vėliau nei buvo planuota apverktinai atrodantis Vilniaus centro prieigose įsikūręs Kalvarijų turgus pagaliau sulaukė realių rekonstrukcijos planų. Jį išsinuomojusi bendrovė „Kalvarijų turgaus vystymo grupė“ (KTVG) skelbia pirmąjį šių metų ketvirtį pradėsianti pirmos dalies kapitalinį remontą.
                              Daugiau mano nuotraukų >>
                              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Neatpažinsime ko? Keletos stogų ir perdažytų sienų? Visą kompleksą reikia griauti iš pagrindų, nes dabar tai asocialių žmonių meka, kur tokios rekonstrukcijos absoliučiai nieko neišspręs.

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                                  Neatpažinsime ko? Keletos stogų ir perdažytų sienų? Visą kompleksą reikia griauti iš pagrindų, nes dabar tai asocialių žmonių meka, kur tokios rekonstrukcijos absoliučiai nieko neišspręs.
                                  Argumentuok. Kodėl visiškas nugriovimas ir atstatymas išspręs asocialių žmonių lankymosi problemą kitaip, negu rekonstrukcija?

P.S. Griauti negalima. Jeigu skaitei straipsnį, tai toje teritorijoje yra vertingų pastatų. O visi kiti šlamštai (visokios būdelės, pastogės ir kioskeliai) bus nušluoti nuo paviršiaus.

Comment

ten kol pašonėje Šnachajus ir Turgaus gatvės pigaus alaus alėja dar bus gyvi, tol ten ir rinksis chebra, nebent apsauga turguje bus kaip, kad kokiame supermarkete, kad pravaikytų tuos šlapiaklynius
                                    Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Kaip čia pasakius. Lankiausi neseniai Pilaitėje, ten tokių apsimyžusių daugiau pastebėjau, nei retkarčiais apsilankydamas šiame turguje. Socialinėmis problemomis ne turgaus savininkai turi rūpintis, o tam tikros institucijos. O pirma ir pats žmogus turi susimąstyt kodėl tokiu gyvenimo keliu pasuko.

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                                        Kaip čia pasakius. Lankiausi neseniai Pilaitėje, ten tokių apsimyžusių daugiau pastebėjau, nei retkarčiais apsilankydamas šiame turguje. Socialinėmis problemomis ne turgaus savininkai turi rūpintis, o tam tikros institucijos. O pirma ir pats žmogus turi susimąstyt kodėl tokiu gyvenimo keliu pasuko.
                                        Viskas gyvenime turi vykti savaime Tie patys kurie susimąsto
                                        Paskutinis taisė andyour; 2014.01.16, 13:07.

Comment

Man pasirodė, kad ten vien pensininkai.

Comment

Working...
                                          X