Įdomu, tą tvorą ketina griauti, pakeisti nauja?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kalvarijų turgaus rekonstrukcija
Collapse
X
-
Kažkoks daržovių pardavėjas kažkuriam portale pasakojo, kad kardinaliai rekonstravus turgų žmonės bijos eiti ten nes dėl "visko naujo" galvos, kad ten labai brangu ir nebesijaus įprastoje aplinkoje, kas mažins pardavimus. Tai jis nesutiko su renovacija
Galutiniam rezultate manau turėsim tiesiog renovuotus pastatus iš išorės, bet viduj tą patį bardaką, nes taip žmonės įpratę, jiems tai turgus, kuris jų negąsdina. Tai gali būt, kad tvora tokia ir liks, kad dar žmonės atpažintų iš kažko, jog čia tas turgus
Comment
-
Tiesos tame yra, nes pvz. rekonstravus šalia esančią Turgaus gatvę joje iš tikro sumažėjo asocialių asmenų nors jų lankomos vietos išliko. Manau galiu taip teigti, nes beveik kiekvieną rytą ir po pietų praeinu tą gatvę. Tačiau yra ir kita medalio pusė. Pvz. aš nesilankydavau Kalvarijų turguje, nes jo išvaizda man buvo nepriimtina. Po rekonstrukcijos tikrai apsilankysiu ir gal net tapsiu pastoviu klientu.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąKažkoks daržovių pardavėjas kažkuriam portale pasakojo, kad kardinaliai rekonstravus turgų žmonės bijos eiti ten nes dėl "visko naujo" galvos, kad ten labai brangu ir nebesijaus įprastoje aplinkoje, kas mažins pardavimus. Tai jis nesutiko su renovacija
Galutiniam rezultate manau turėsim tiesiog renovuotus pastatus iš išorės, bet viduj tą patį bardaką, nes taip žmonės įpratę, jiems tai turgus, kuris jų negąsdina. Tai gali būt, kad tvora tokia ir liks, kad dar žmonės atpažintų iš kažko, jog čia tas turgus
Tai galėtų suveikti ir turgui taip, bet manau, kad jis iš rekonstrukcijos daugiau laimės negu praras - taip, nemažai ypatingai taupių žmonių gal pasiieškos kitų ,prasčiau atrodančių vietų, tačiau taip pat yra didelė tikymybė, kad į turgų užsuks anksčiau jo vengę didelesnes pajamas turintys ir savaime sau daugiau leidžiantys žmonės.
Comment
-
Parašė represser Rodyti pranešimąTiesos tame yra, nes pvz. rekonstravus šalia esančią Turgaus gatvę joje iš tikro sumažėjo asocialių asmenų nors jų lankomos vietos išliko. Manau galiu taip teigti, nes beveik kiekvieną rytą ir po pietų praeinu tą gatvę. Tačiau yra ir kita medalio pusė. Pvz. aš nesilankydavau Kalvarijų turguje, nes jo išvaizda man buvo nepriimtina. Po rekonstrukcijos tikrai apsilankysiu ir gal net tapsiu pastoviu klientu.
Ten greičiausiai taip nebus, bet pakankamai iščiustytas turgus gali net tapti vieta kur vaikščiotų nosis užrietusios ekologinės mamytės.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIšdaužto lango efektas. Sutvarkius aplinką tose vietose sumažėja asocialių žmonių, nes jiems pasidaro nesava, nejauku ir padaugėja normalių žmonių.
Comment
-
Daugiau nuotraukų iš šiandien.
Renovuojamas vienas iš didžiųjų pastatų, nedaug progreso.
Neblogai sutvarkyta stovėjimo aikštelė Atrodo LED'iniai šviestuvai. Nežinau, ar tie paviljonai nauji, atrodo tai naujai, nors aš pamenu, kad ir anksčiau ten stovėjo kokie tai paviljonai prieš tai irgi.
Medelių alėja
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąTiesa pasakius tikejausi kur kas geriau, ir dar labai gaila del tvoros.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Kalvarijų turgus virsta modernia prekybos oaze
http://www.ivilnius.lt/naujienos/akt...69643d33383533
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąTai gal galima nuotraukų realių, o nebe vizulkių?
Comment
-
Parašė donatasa Rodyti pranešimąKalvarijų turgus virsta modernia prekybos oaze
http://www.ivilnius.lt/naujienos/akt...69643d33383533
Comment
Comment