šio ryto foto iš Geležinio Vilko gatvės. Teko kamštyje stoviniuot..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
/\ Geras atsakymas į klausimą: kaip Vilniuje atrodytų 300+ metrų aukščio pastatas (žiūrėti tik į viršutinę degalinės ženklo dalį)Paskutinis taisė molotov_47; 2009.06.21, 10:40.
Comment
-
Dar vienas labai geras sprendimas: iš bendros arfos formos išmesti aukščiausiąją pastato dalį, taip paliekant vidurį pastato ugniasienę
žr. kairę pusę:
http://img14.imageshack.us/img14/1123/p5120664.jpg
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąKlausimą reiktų kelt, ar jį iš viso toliau statys.. nes kol kas tai judesio nedaug arba visai jokio, į viršų senokai nebelipa..Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Aš va čia taip pagalvojau, o gal ir neverta tęsti statybų. Būtų labai geras objektas į porą su už kelių šimtų metrų esančiu nebaigtu statyti jaunimo viešbučiu ar kaip ten jis. Vienas simbolizuoja neapgalvotą socializmo raidą, o kitas (Arfa) primins miesto gyventojams ir jo svečiams apie 2004-2007 metų NT bumą.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa dar ko, jeigu jau pradejo, tai tegul baigia. Dar tik to betruko, kad paliktu stoveti tokia nedadelka.
Comment
-
ot butu gerai, jei dar atsirastu kaip nors lesu atnaujint ta samsung komibloka, nes taip jau vaizda gadina, man atrodo jis turejo but pats pirmas is visu "laukianciu" tos renovacijos visam Vilniuje , juk ce musu NMC taigi, viena is labiausiai pritraukianciu turistus vieta, negaliu suprast kodel jie ten taip uzstrigo
Comment
-
nu, taigi ten yra Europos dangoraizis, manau tikrai butu idomu paziuret i auksciausia pastata Baltijos salyse plius dar kad ten yra didelis prekybos centras, paskui baltasis tiltas (bent jau man tai jis yra antras graziausias tiltas Vilniuje po Mindaugo, Viesbuciai Reval ir Holiday inn yra visai netoli, ten turistai apsistodineja, o svetimo miesto apziurejimas dazniausiai prasideda nuo idomiu vietu kurios yra arciau nuo ten is kur jie eina, nepamirskit musu naujai atidarytos dailes galerijos ir apie sita nesu tikras, bet atsimenu kai visokios ten karuseles (atrakcionai) atvaziuodavo, tai jie dazniausiai dislokuodavo save prie baltojo tilto, dabar nelabai esu tikras apie tai, nes as jau Lietuvoi nebuvau 3 metus
Comment
Comment