Nežinau, gal gyventojam. Beje, ta aikštelė buvo ir Vyroko projekte, o #Tower puslapyje paskutinio aukšto bute yra 0 kambarių ir nėra išplanavimo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
Jeigu padarytų viešą mokamą užkilimą būtų visai super. Su kažkiek reklamos pritrauktų tam tikrą turistų srautą. Bent jau aš kur lankausi, tai visad nepraleidžiu progos apšvelgti miestą iš viršaus. O Vilniuje kaip ir nelabai yra tokių galimybių. Nors ant savivaldybės viršaus lyg ir galima galima užkilti.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąJeigu padarytų viešą mokamą užkilimą būtų visai super. Su kažkiek reklamos pritrauktų tam tikrą turistų srautą. Bent jau aš kur lankausi, tai visad nepraleidžiu progos apšvelgti miestą iš viršaus. O Vilniuje kaip ir nelabai yra tokių galimybių. Nors ant savivaldybės viršaus lyg ir galima galima užkilti.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąManau, kad bus panašiai kaip Helios City "Silver Sky". Nuomojama erdvė uždariems vakarams
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąJeigu padarytų viešą mokamą užkilimą būtų visai super. Su kažkiek reklamos pritrauktų tam tikrą turistų srautą. Bent jau aš kur lankausi, tai visad nepraleidžiu progos apšvelgti miestą iš viršaus. O Vilniuje kaip ir nelabai yra tokių galimybių. Nors ant savivaldybės viršaus lyg ir galima galima užkilti.
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąManau, kad bus panašiai kaip Helios City "Silver Sky". Nuomojama erdvė uždariems vakaramsSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Būtų tikrai labai gaila jeigu Towerio vystytojai, turėdami vieną iš aukščiausių pastatų Vilniuje, nepasinaudotų galimybe padaryti apžvalgos aikštelę, į kurią žmonės tikrai eitų labai noriai. Būnant Klaipėdoje, yra puiki atrakcija užsikelti į K raidę ir kavinėje pasigrožėti puikiais vaizdais. Vilniaus centre to neturime, nors tikrai labai reikėtų. Nauda būtų ir miestiečiams, ir Vilniaus svečiams, ir Towerio komandai.
Geriau jau padarytų kaip K raidę Klaipėdoje - kavinės, nori - užsikeli, pasižiūri.
Comment
-
Parašė myusername Rodyti pranešimą
O gal visgi didesnė nauda būtų penthousas, kurį už didelę kainą vistiek kažkas nupirktų?
O kalbant apie naudą miestui - be abejo, dauguma miestiečių manau tikrai norėtų tokio kieto apžvalgos taško.
Beje, kažkas kalbėjo apie gyvybę vakarais NMC? Tai va, būtų dar vienas gyvybės šaltinis. Kuo daugiau tokių traukos taškų, tuo geriau.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąFoto gražios, bet visgi dieve dieve, kaip šitas š suniokojo Vilniaus NMC panoramą. Ir jis turbūt stovės ten bent kokius 50 metų.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Londonas turi savo Guy's Tower, 20 Frenchurch Street, Maskva: Mercury City Tower, Mosfilmovskaya bokštus ir daug kitų, o mes: TOWER, Europos daugiabutį ir Vilniaus savivaldybę, kaip blogiausius ir labiausiai matomus pastatus.
Šiaip negadina arfa vaizdo, net visai gerai žiūrisi iš priekio.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąProblema tik skirtingi fasadai. Pats pastatas nėra bjaurus, iš kampu kur skirtingi fasadai nesimato jis atrodo OK ir prideda svorio NMC. Tas sovietinis getadaugiabutis bjauroja labiau.Paskutinis taisė Eikantas X; 2018.06.16, 10:29.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąBjauroja tiek savo buvimu tiek savo netvarkingumu. Jei pirmas dalykas neišsprendžiamas tai dėl antro savivaldybė galėtu pasirūpinti miesto įvaizdžiu ir sutvarkyti.
Aš tai manau, kad naujoji pastato dalis gavosi gera ir stipriai pataisė bendrą pastato vaizdą, be to, ji yra labiausiai matoma ir stipriai gerina NMC vaizdą ir masyvumą. O su senąja dalimi anksčiau ar vėliau išspręs ką nors.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Netvarkingumas yra pataisomas dalykas, o kuo trukdo pats Towerio buvimas?
Aš tai manau, kad naujoji pastato dalis gavosi gera ir stipriai pataisė bendrą pastato vaizdą, be to, ji yra labiausiai matoma ir stipriai gerina NMC vaizdą ir masyvumą. O su senąja dalimi anksčiau ar vėliau išspręs ką nors.
Comment
-
Netvarkingumas yra pataisomas dalykas, o kuo trukdo pats Towerio buvimas?
Aš tai manau, kad naujoji pastato dalis gavosi gera ir stipriai pataisė bendrą pastato vaizdą, be to, ji yra labiausiai matoma ir stipriai gerina NMC vaizdą ir masyvumą. O su senąja dalimi anksčiau ar vėliau išspręs ką nors.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąFoto gražios, bet visgi dieve dieve, kaip šitas š suniokojo Vilniaus NMC panoramą. Ir jis turbūt stovės ten bent kokius 50 metų.
- 1 patinka
Comment
Comment