Parašė RokasLT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNormaliai čia viskas atrodo, fainas metalinis blizgesys, panašiai kaip ir Swedbanko. Man asmeniškai, tikrai gražu ir su senąja dalimi nėra ką net lyginti.
Comment
-
Parašė vogtas agurkas. Rodyti pranešimą
Noriu paklaust, ar matėt tą lopą gyvai? Nes važiuojant pro šalį - jis neblizga, o atrodo, kaip balta plastmasė.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPadarė toje fasado dalyje akliną sieną, tad nebeliko kitokio sprendimo. Bet sutinku, vientisas fasadas būtu, bent jau naujojoje dalyje.
Iš nuotraukų dabar ši siena ir fasado dalis gan gerai atrodo, galėjo būti daug blogiau, bent jau iš nuotraukų, atrodo pasiteisinęs sprendimas naudoti tokias medžiagas. Kita vertus kaip su saule? Neakina atspindžiai? Spėčiau neturėtu, dėl matinio plokščių paviršiaus.
Tas viršutinis aukštas man kaip nebaigtas atrodo, iš pradžių vis laukiau, kol įstiklins.
P.S. Šiaip įdomu tai, kad iš priekio ji dar nieko atrodo - tas sovietinis monolitas paslepia nederančius tarpusavy perėjimus ir šiaip priekinė dalis geresnė, tačiau iš galo atrodo tragiškai ir pjaunasi visos skirtingos dalys tarpusavy. Tai čia tokia tarsi paralelė tarp prabangaus Konstitucijos prospekto ir Lvovo šiukšlyno Galėtų reklamuotis kaip "gyvenimas ant ribos".Paskutinis taisė Zygis; 2018.06.04, 08:43.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Mačiau iš visai arti, nuo Lvovo gatvės, ir likau patenkintas tokiu sprendimu.
Niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet tuomet aš jau nebesistebiu googleLT pažiūrom, jei jums be ironijos sueina toks š.
Comment
-
Parašė vogtas agurkas. Rodyti pranešimąKaip suprantu, čia taip jie bando derintis prie Kalvarijų gatvės trobų savo išorės apdailos kakofonija.
Niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet tuomet aš jau nebesistebiu googleLT pažiūrom, jei jums be ironijos sueina toks š.
Parašė Zygis Rodyti pranešimąAkina, kaip ir visa arfa - durnai akinančia skarda apkalta - kai saulė atsispindi be akinių labai nemalonu būt. Na, bet visas projektas lopytas sulopytas frankenšteinas, tai labai kažko tikėtis ir nereikia. Panašu, kad kiekvieną fasado sprendimą stengtasi kažkaip kuo kvailiau sugalvoti.
Man vis labiau pradeda atrodyti, kad žmonės po nepavykusios senosios dalies pradeda kabinėtis ir ieškoti nesklandumų naujojoje pastato dalyje, nors ji absoliučiai normali. Įdomu, ar būtų tokia kritika lygioje vietoje (tai blizgantis metalas negerai - nors jis labai panašus į Swedbanko, tai juostos negerai - nors jos nesiskiria nuo oranžinių Europos juostų), jeigu nebūtų senosios pastato dalies, arba ji būtų nuo pat pradžių tokia pati, kaip naujoji?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Nereikia čia tų konspiracijos teorijų. Didžiausias baisumas net ne pačiose medžiagose, o kaip tai yra pateikiama. Jei tai būtų juostos - dar ok, o dabar tas uždėtas stačiakampis plėmas atrodo taip, lyg statytojams būtų pasibaigusios medžiagos, tai užlopė tuom, ką turėjo. Aš ilgą laiką pravažiuodama pro šalį maniau, kad jie ten dar kažką darys, tad negalėjau patikėti, kad čia galutinis variantas. Piguva.
Comment
-
Parašė Grande Papa Rodyti pranešimą
Jeigu gali, tai nuo 2017 spalio pardavė 4 butus. Jeigu jei apiforminti kaip butai, tai pardavė vos vieną butą per pusmetį.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Neziurint i nieka, paskaiciavau, jau parduoti 34 butai.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Neziurint i nieka, paskaiciavau, jau parduoti 34 butai.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Iš kur šis skaičius?
Vasario pradzioje patys skelbesi, kad turi 15 rezervuotu butu.
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąRezervuotų tikrai kad padaugėjo ir tai yra realūs skaičiai o ne pardaviminis blefas. Dauguma jų yra žemutiniuose aukštuose. Matomai kainos adekvačios ten arba visai nedidelės. Tikėkimės, kad pardavimai normaliai įsibėgės
Comment
-
Is ju psl. Rezervuotus emiau kaip parduotus. Galejau apsirikt, paskubom prameciau.
Vasario pradzioje patys skelbesi, kad turi 15 rezervuotu butu.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Gal aš didelis skeptikas, bet nu man kosmosas mokėt už žemutiniuose butuose kv. m. po 2.5 - 3k. Manyčiau, kad didelė dalis rezervacijų yra blefas arba einama kaina gerokai mažesnė.
Comment
-
Galima manyt, kad tai blefas. Taciau juokingai atrodytu, jei dabar paskambinciau jiems ir paklausciau, ar to rezervuoto-nupirkto buto negalima nupirkt, o atsakymas butu - zinoma, kad galima, pirk ka nori, visi tavo Del virsutiniu dvieju aukstu sutinku - blefas labai realus.
O dar juokingiau atrodytu nenuleidinet kainos. Abejoju, ar IREC baltic neturi bankiniu isipareigojimu. Nesileist i derybas ir pudyt projekta jiems butu prazutinga, ypac tokiu metu kai butu judejimas piko lygmeny.
Todel visumoj manau, kad skaiciai realus.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąGalima manyt, kad tai blefas. Taciau juokingai atrodytu, jei dabar paskambinciau jiems ir paklausciau, ar to rezervuoto-nupirkto buto negalima nupirkt, o atsakymas butu - zinoma, kad galima, pirk ka nori, visi tavo Del virsutiniu dvieju aukstu sutinku - blefas labai realus.
O dar juokingiau atrodytu nenuleidinet kainos. Abejoju, ar IREC baltic neturi bankiniu isipareigojimu. Nesileist i derybas ir pudyt projekta jiems butu prazutinga, ypac tokiu metu kai butu judejimas piko lygmeny.
Todel visumoj manau, kad skaiciai realus.
Comment
-
Parašė myusername Rodyti pranešimą
Paskutinis 29 aukštas net neparduodamas. Jis tarnaus kaip apžvalgos aikštelė, o ne penthousas.
Comment
Comment