Manau nuo baltojo tilto visai įdomiai atrodys ta Arfa ir puikiai įsilies į NMC bendrą vaizdą. Aišku, iš galinės pusės nieko gero, bet jos ir taip daug kas nematys. Ir nereikia "čia ne vakarai". Vakaruose dar ne tokių "šedevrų" esu matęs. Vien JAV kokių grybų pristatyta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimą2016.12.27
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąKaip suprantu naująją ir senąją dalį atskirs balkonais, kad tas 'perėjimas' iš seno į naują švelnesnis būtų.
Comment
-
/\
spėčiau kad aukštinamas yra naują dalį pridedant ne prie apačios, o prie viršaus, kurią pats kranas ir užsikelt turėtų.
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai tą "kasiaką" vis gi darys?
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąTruputį ne į temą, bet labai įdomu, kaip yra aukštinami tokie kranai, kurie prijungti prie pastato. Pas juos jau yra visi segmentai apačioje ir jis save kažkaip išsikelia ar kažkokiu kitu būdu?
https://www.youtube.com/watch?v=y39152VWCPk
Comment
-
Aš kaip suprantu tie atviri Balkonai turėtų būti naujos dalies sąskaita, nes senoji lyg ir baigiasi be jokių balkonų. Ir kaip suprantu tų balkonų esmė turėtų būti 'sušvelninti' skirtų stilių ir laikotarpių perėjimą iš vieno į kitą, nes juos sujungiant be nieko atrodytų kiek keistokai.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš kaip suprantu tie atviri Balkonai turėtų būti naujos dalies sąskaita, nes senoji lyg ir baigiasi be jokių balkonų. Ir kaip suprantu tų balkonų esmė turėtų būti 'sušvelninti' skirtų stilių ir laikotarpių perėjimą iš vieno į kitą, nes juos sujungiant be nieko atrodytų kiek keistokai.
Comment
-
Aš nežinau kas yra 'išsikišimas' nes realiai ta balkonų dalis šiuo metu yra tiek pat išsikišus, kiek ir visa likusi naujoji dalis, viskas taip pat. Žinau, kad Vyrokas mėgo stebinti, bet kiek suprantu pradinė idėja visitiek turėjo būti pastato išorinį fasadą daryti vientisą, be jokių balkonų. Realiai jeigu fasadas yra vientisas, tai tie balkonai tenais būtų labai ne į temą. Vienintelis atvejis kada tie balkonai yra į tema yra tada, kad reikia sujungti senąją ir naująją Arfos dalį taip, kad kuo mažiau baisiai tas sujungimas atrodytų.
Comment
-
Man rodos supratau. Tu kalbi apie tai, kad tie balkonai yra padaryti senojoje dalyje ir žinoma įstiklinti. Su naująją dalimi tikriausiai viskas bus tas pats, bus įstiklinti balkonai. Bet būtent vienoje vietoje, t.y. toje vietoje, kur susijungia senoji ir naujoji dalys, balkonai nebus įstiklinti ir skirsis tiek nuo senosios, tiek ir nuo naujosios dalies. Bent jau aš tai turėjau omeny. Žinoma nebent vėliau chebra sugalvos juos patys įsistiklinti
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan rodos supratau. Tu kalbi apie tai, kad tie balkonai yra padaryti senojoje dalyje ir žinoma įstiklinti. Su naująją dalimi tikriausiai viskas bus tas pats, bus įstiklinti balkonai. Bet būtent vienoje vietoje, t.y. toje vietoje, kur susijungia senoji ir naujoji dalys, balkonai nebus įstiklinti ir skirsis tiek nuo senosios, tiek ir nuo naujosios dalies. Bent jau aš tai turėjau omeny. Žinoma nebent vėliau chebra sugalvos juos patys įsistiklinti
Atvaizdas
Vieta, kurią apibrėžei, mano supratimu, yra ta, kur baigiasi senoji ir prasideda naujoji dalis. Ten baigiasi senosios balkonai (jie jau yra, pabaigti kartu su ta sena dalimi), o naujojoje dalyje jokių balkonų išvis nebus (pagal vizualizaciją).
Comment
Comment