Parašė Martyna
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąAr as iziuriu platejimo uzuomazga?
P.S. Ar tas daugiabutis taip ir liks vienišas stūkstoti stiklo karalystėje?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTikrai taip. Nepanašu kad jį kažkas artimiausiu metu renovuos.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGaila. Galėtų tuo pačiu ir tą pastatą bent renovuoti. O geriau būtų nugriauti.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąP.S. Ar tas daugiabutis taip ir liks vienišas stūkstoti stiklo karalystėje?
Comment
-
Parašė Naziparty Rodyti pranešimą"Prie Vyroko" buvo projekte ir to daugiabučio renovacija, bet prie naujų šeimininkų neaišku kaip čia bus.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą4 aukštus nuo atnaujinimo pastatė, dar 4-5 liko. Jei visą fasadą pakeistu būtu visai nieko pastatas, bet tuo mažai tikiu.
Comment
-
Man šis pastatas asocijuojasi su 2008 metų krize. Nesvarbu man jau kaip jis atrodys ar didesnis, mažesnis ir t.t. svarbu, kad šis projektas beveik po 10-mečio bus užbaigtas. Ir palinkėčiau Lietuvos architektams atrast save, nes dabar bandome su kažkuom susitapatinti, bet gaunasi švediska uogienė su cepelinais...
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąMan šis pastatas asocijuojasi su 2008 metų krize. Nesvarbu man jau kaip jis atrodys ar didesnis, mažesnis ir t.t. svarbu, kad šis projektas beveik po 10-mečio bus užbaigtas. Ir palinkėčiau Lietuvos architektams atrast save, nes dabar bandome su kažkuom susitapatinti, bet gaunasi švediska uogienė su cepelinais...Paskutinis taisė batman; 2016.10.20, 22:39.
Comment
Comment