Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko apartamentai II (Arfa, Tower)
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąCia dabar kaip 15 m. laikotarpio lietuvisko architekturinio progresom pvz. 2003/2008/2018Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Nemanau, kad stipriai išgelbėtų vientisas fasadas, kai jis ir pirmo ir antro etapo yra toks Ystern Jėvroup ofis stajl kaip iš kokios Sofijos, Tiranos ar Belgrado. Arfos problema ne jos formos, o kad projektavo ir statė žmonės su kaimiečio skoniu.
Danų projektas yra labai panašus, bet dėl fasado estetikos skiriasi šviesmečiais
- 3 patinka
Comment
-
Danai kažkaip netgi nepaliko uždaros sienos be langų aukščiausioje ir matomiausioje pastato dalyje. Nebent mūsų variante rimtai paliekama erdvė 4 etapui, pratęsiant architektūrinio tobulėjimo metraštį. Nugriovus porą pastatų (kolegija, gražusis bendrabutis ir t. t.), yra vietos padaryti S raidę arba vasmiorkę.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Tai kad vakaruose zmones perka pagal projekta (VISAPUSISKAI) ir realybe mazai skiriasi nuo patvirtinto projekto (nebent del techniniu problemu kazkas keiciama). O pas mus nusipirkus nepastatyta buta gali ruostis ne vienam supaprastinimui ir pabloginimui, nes nera tokio reguliavimo ir zmones tiek pretenziju nekelia.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTai kad vakaruose zmones perka pagal projekta (VISAPUSISKAI) ir realybe mazai skiriasi nuo patvirtinto projekto (nebent del techniniu problemu kazkas keiciama). O pas mus nusipirkus nepastatyta buta gali ruostis ne vienam supaprastinimui ir pabloginimui, nes nera tokio reguliavimo ir zmones tiek pretenziju nekelia.
- 4 patinka
Comment
-
Taip, dar negirdėjau iš pažįstamų, kad kas nors pirkdamas butą domėtųsi pastato išore. Kas už buto durų, tas ne mano, išskyrus parkavimo vietą. Kaip ir baisioje chruščiovkėje skirtingais balkonais - koks ten skirtumas kaip atrodo. Aš grįžau namo, duris užsidariau, ir eikit visi n... Po velnių.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, jeigu kas labai įdėmiai pasižiūrėsit, tai atrodo, kad danų vizualizacijos nuo realybės skiriasi nemažai.
Palyginimui su paskutine tttt įdėta vizualizacija:
https://www.google.com/maps/@56.1826...7i16384!8i8192
Paskutinis taisė Vaidas; 2022.10.15, 22:11.
- 1 patinka
Comment
-
Tas nukrypimas nuo projekto Danijoje tai toks lietuviškai radikalus Pastebėjau ir aš, kad ir vakaruose piguvos nemažai pridaro naujoj statyboj, nors ir ne tiek, kiek čia. Man dėl to įdomu, kaip seksis vakarams renovuoti savo šiuo metu kur kas geriau atrodančius pastatus. Esu kažkada UK matęs renovuotą tipišką 'plytinuką' - buvo apdėtas tuo pačiu pigiu, dažytu putplasčiu, kaip būna Lietuvoje ir atrodė kaip eilinis pigiai renovuotas komiblokas. Kiek žinau, vakarų Europa irgi turi nemažai reikalų su šilumos izoliacija ir planuoja renovuotis. Įdomu kaip jiems seksis dabartinėje rinkoje ir ar padarys žymiai geriau nei čia.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąTas nukrypimas nuo projekto Danijoje tai toks lietuviškai radikalus .Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąTas nukrypimas nuo projekto Danijoje tai toks lietuviškai radikalus Pastebėjau ir aš, kad ir vakaruose piguvos nemažai pridaro naujoj statyboj, nors ir ne tiek, kiek čia. Man dėl to įdomu, kaip seksis vakarams renovuoti savo šiuo metu kur kas geriau atrodančius pastatus. Esu kažkada UK matęs renovuotą tipišką 'plytinuką' - buvo apdėtas tuo pačiu pigiu, dažytu putplasčiu, kaip būna Lietuvoje ir atrodė kaip eilinis pigiai renovuotas komiblokas. Kiek žinau, vakarų Europa irgi turi nemažai reikalų su šilumos izoliacija ir planuoja renovuotis. Įdomu kaip jiems seksis dabartinėje rinkoje ir ar padarys žymiai geriau nei čia.
Comment
Comment