Parašė skunk
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Na salia statyti siemet tikrai neprades, nes ten veikianti duonos gamykla, nebent turimas galvoje salia cocacolaforumplaza kinoteatro esantis laisvas plotas. Kas liecia prekybos centro apdaila, tai atrodo gana pigiai, pastebejau tokios apdailos populiarios Kazakstane ir azijineje Rusijos dalyje, plius su laiku tu metaliniu ploksiu isvaizda dar pablogeja, nes jos rudyja (paziurekite i senajo Vingio kinoteatro pastata, kuris irgi tokioms plokstem apkaltas - visas surudijes).
Comment
-
Parašė GladiatorKas liecia prekybos centro apdaila, tai atrodo gana pigiai, pastebejau tokios apdailos populiarios Kazakstane ir azijineje Rusijos dalyje, plius su laiku tu metaliniu ploksiu isvaizda dar pablogeja, nes jos rudyja (paziurekite i senajo Vingio kinoteatro pastata, kuris irgi tokioms plokstem apkaltas - visas surudijes).
Comment
-
Parašė Gladiator<...>Kas liecia prekybos centro apdaila, tai atrodo gana pigiai, pastebejau tokios apdailos populiarios Kazakstane ir azijineje Rusijos dalyje, plius su laiku tu metaliniu ploksiu isvaizda dar pablogeja, nes jos rudyja (paziurekite i senajo Vingio kinoteatro pastata, kuris irgi tokioms plokstem apkaltas - visas surudijes).
man tai prekybcentrio apdaila atrodo visai neblogai,nors aisq reiktu gyvai pamatyt koks vaizdas..
Comment
-
Parašė EddEilinis "Gladiator" neigiamas komentaras. Tu gal dirbi kokioje nors statybu kompanijoje ir cia bandai sudirbti konkurentus? Sakyciau, kad labai abejoju tuo ka tu rasineji, pamatysim ar surudys (kuo as abejoju) ar ne patys po keliu metu. Senasis Vingio teatras, gal kas turi jo nuotrauku?
P.S Idomu kaip galima sudirbti kompanija internetiniais komentarais?
Comment
-
Parašė GladiatorKas cia neigiamo? Pasakiau tai ka manau.
Comment
-
Parašė EddGerai, jei taip isties manai, atsiprasau uz "uzipuolima". Turbut tiesiog skonis tavo labai skiriasi nei mano ir tiek. Pvz. tau geriausi veidrodiniai langai, o as manau, kad jie jau atgyveno ir dabar "madoj" skaidrus ar pusiau skaidrus stiklai; teigiamai ivertinai is nauju pastatu: pili prie litexpo ir zaliaji hanner. Mano nuomone pilis prie litexpo yra pati didziausia nesamone. Del hannerio - neigiamai jo nevertinu, bet man jis nera vienas is geriausiu moderniu pastatu Vilniuje ypac, su ta "antena". Tai tiek apie skirtumus. Siaip cia kaip pastebiu visi turi labai skirtingas nuomones, netgi taip, kad vienam kazkas labai patinka, o kitam butent tas pats objektas labai nepatinka.
Comment
-
Netgi "Viktorijos" pastatas nieko vertas ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė JohnNereikia girtam vairuoti
Offtopas, bet bendram labui reikia.
Comment
-
Bet tamstos parasas, tai "Geriau tamsus alus, nei šviesi ateitis."
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment