Prekybos centro metalinės kasetės tai atrodo nekaip. Galėjo parinkti geresnę apdailą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Man atvirksciai prekybos centro apdaila patinka. Jau tikrai atsibodo matyti visur "plastmasinius" ar "kartoninius" prekybos centrus. Tokia metaline apdaila man atrodo daug kokybiskiau.
O kita Helios puse man irgi nepatinka, bet nera taip blogai kaip Europos apartamentu oranzine spalva. Beje, kiek as supratau, tai visas galinis fasadas bus geltonas kai nusilups tie popiereliai, ar as klystu?
Comment
-
Parašė EddO kita Helios puse man irgi nepatinka, bet nera taip blogai kaip Europos apartamentu oranzine spalva. Beje, kiek as supratau, tai visas galinis fasadas bus geltonas kai nusilups tie popiereliai, ar as klystu?
O PC apdaila man patinka, tikrovėje ji kiek geriau atrodo, nei nuotraukojeMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Man apdaila primena sito pastato :
..taigi man asmeniskai jinai patinka
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė JohnBeje, nejau tai galinio fasado apdaila? Man atrodo, kad ten apdaila net nepradeta klijuoti (gal ir klystu).
Comment
Comment