Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąO tam, kuris sugalvojo tą raudoną spalva tai mažų mažiausiai reiktų smogt į veidą... Kaip taip galima?
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąprieš kurį laiką, jei gerai pamenu, ta raudona juosta ėjo iki apačios, dabar sutrumpėjo, gal ir išnyks visai
Comment
-
Ta juosta iki apačios niekada nebuvo. Ją padarė vėliau ir tik viršuje.
Šioj nuotraukoj pasitelkus vaizduotę matosi kaip Helios puikiai atrodytų jei būtų iš abiejų pusių stiklinis. Taip pat vietoj tų atvirų balkonų reikėjo daryti lodžijas su stumdomais stiklais.
http://foto.terpe.lt/inkelti/20070405/DSC_0738.JPG
Comment
-
na pagal viską jie turėtų būt veidrodiški - stiklo fasadai į priešingas puses, o laiptinės į vidų, "į kiemą". bet gabaritas matosi gan neblogai. esu tikras, kad jei abu būtų tokio paties dydžio, būtų tikrai ne geriau. greičiausiai 2x blogiau
mano nuomone, reiktų mažąjį tiek paaukštint, kad iš savanorių nesimatytų "negražiojo" skardinio fasado ir kad susitvarkytų kompozicija, bet su saiku, kad kuo mažiau išlystų panoramose.
kompozicijai sutvarkyt manau užtektų pusės didžiojo aukščio + 1a.Paskutinis taisė toshas; 2007.04.05, 19:12.
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimą
na pagal viską jie turėtų būt veidrodiški - stiklo fasadai į priešingas puses, o laiptinės į vidų, "į kiemą". bet gabaritas matosi gan neblogai. esu tikras, kad jei abu būtų tokio paties dydžio, būtų tikrai ne geriau. greičiausiai 2x blogiau
mano nuomone, reiktų mažąjį tiek paaukštint, kad iš savanorių nesimatytų "negražiojo" skardinio fasado ir kad susitvarkytų kompozicija, bet su saiku, kad kuo mažiau išlystų panoramose.
kompozicijai sutvarkyt manau užtektų pusės didžiojo aukščio + 1a.Parašas :)
Comment
-
Manau kad priekiniame fasade yra per 8 aukstus nusidrieke raudoni balkonai, nes pvz, ziurint nuo gedimino pilies tie raudoni tik ir matosi, taigi galima pamanyti kad cia buvo derinamasi prie vilniaus panoramos kad bent kiek isilietu i senemiescio stogus.. Bet cia tik mano nuomone..Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Atidaromas prekybos ir paslaugų centras "Helios City"
www.DELFI.lt
2007 balandžio mėn. 20 d.
Penktadienį Vilniaus Savanorių prospekto ir S. Konarskio gatvių sankirtoje, lankytojams duris atvers daugiau nei 7000 kv. m. ploto prekybos ir paslaugų centras „Helios City“. Paslaugų centras yra komercinio, administracinio ir apartamentų centro „Helios City“ dalis, į kurį investuota virš 70 mln. Lt., sakoma ...Parašas :)
Comment
-
Pats pastatas gal ir neblogai atrodo, tik tie raudoni 'padažymai' visą vaizdą gadina. Ir vieta ne ta, netinka jis ten visiškai. Fasadam galejo naudoti veidrodinį stikla, tokį kaip žaliąjame Haneryje, nes dabar kai saulė šviečia vaizdas kaip Vyroko apartamentuose.
O galinis fasadas man patinka, kažkuo primena senesnius amerikietiškus dangoraižius.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkažkas šiame forume jau buvo puikiai išsireiškęs - kaip gali būti toks dalykas kaip GALINIS FASADAS?????
fasadas [pranc. fasade] - archit. išorinė, priešakinė pastato pusė; priklausomai nuo to, į kurią pusę jis atkreiptas, f. gali būti priekinis, šoninis ir užpakalinis.
Tai teisingai turėtu būti užpakalinis fasadas matyt.
Comment
Comment