Hm, o kaip cia su tuo dvigubu fasadu? Kur jie pirma aliumini fasada kiš? Gal nebus tas stiklas taip prigludes prie perdangu, kaip dabar o bus prie ju prigludes ir pritvirtintas aliuminis fasadas, o ant jo virsaus kazkaip pritvirtintas stiklo fasadas? Vizualizacijoj matosi aliuminio fasado linijos, o ant jo virsaus turbut stiklinis fasadas (bent jau taip as supratau):
Nors cia turbut galima uzduoti 100 klausimu, i kuriuos gausim atsakymus turbut tik kai pastatys.
Nusiramink Edd , iš tų pavyzdžių tikrai nereikėtų nieko spręsti. Bent jau apie aliuminio konstrukcijas ir jų formas. Bus taip, kaip sugalvos architektas ...
Tiesa pasakius viskas turbut isaiskes kai prasides fasado darbai, nes architektas net spalvos fasado nepasirinkes, ir lygtai keiciasi konstrukciniai sprendimai.
Na jau pradėjo dengti stiklu šiaurės-rytų sieną (na tą, kur užapvalinta bus), pasistengsiu kada pasigriebt fotiką ir nufotkint, nebent kas padarytų tai anksčiau už mane
Na jau pradėjo dengti stiklu šiaurės-rytų sieną (na tą, kur užapvalinta bus), pasistengsiu kada pasigriebt fotiką ir nufotkint, nebent kas padarytų tai anksčiau už mane
Aš kartais pasvajoju kaip gerai būtų , jei HB būtų statomas Verslo trikampyje arba NMC. Dabar turėsim tikrai simpatišką pastatą (tikėkimės) nelabai vykusioje vietoje...
Comment