Parašė Maxas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPanašumas tik geometrinis, architektūra visiškai skirtinga. Mano skoniui vilnietiškas projektas žymiai modernesnis ir įdomesnis. Žinoma, pas mus visada būna problemų su įgyvendinimo tikslumu.
musiškis atrodo kažkoks juodraštinis, tikėkimes gyvai geriau atrodys (detalės, mazgai...)
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąmano manymu atvirkščiai, maskvietiškas atrodo labiau subalansuotas ir kokybiškesnis (retas atvejis), beje, fasadas tarsi skirtas įpaišymui į XIXa-XX pr užstatymo kontekstą. ( na, taip, sąlyginai )
musiškis atrodo kažkoks juodraštinis, tikėkimes gyvai geriau atrodys (detalės, mazgai...)
Mūsiškis gi labiau su polėkiu. Bet pas nuo to polėkio dažnai nulėkiama, dėja
Comment
-
butu idomu isgirsti "mazesnio dvynio" esamu gyventoju nuotaikas, kai ant galvos dar vyksta stroikes.. Klausimas, kaip sios statybos atsilieps anksciau pastatytiems butams. Kiek leidzia itarti mano supratimas, tai pristacius tiek aukstu (atsiradus santykinai daug papildomo svorio), pastatas turetu kazkiek pasesti.. tai jeigu as ten gyvenciau, man nepatiktu matyti skilinejancias sienas ir ruostis priverstiniam remontui...
Comment
-
tokie dalykai numatomi ir, jei nepagailejo pinigu pamatams, jei statoma ne pirmus metus (neseku sio projekto, nieko nezinau), gali niekas ir nesesti. o jeigu ir taip, tai naturalu ir retai isvengiama. seda ir vieno auksto pirteles.
i tema. europos boksto pamatai buvo iskelti per 30cm aukstesni nei viso to PC.
o siaip... tai eiline stiklo kultura.
Comment
-
Patiko kompoziciaja su VU MF bokšteliu ir MG Baltic
Parašė xxl Rodyti pranešimą3.
Atvaizdas
2011-04-25
saulei iš vienos ar kitos pusės apšvietus mažąjį brolį nelabai gražiai išryškėja "blogoji" pusė
2012-03-04 (apšvietimas iš rytų)
2012-04-04 (apšvietimas iš vakarų)
Comment
Comment