na bet šita dviejų bokštų kompozicija mano nuomone katastrofiška arba jau tas žemasis būtų bent dvigubai aukštesnis, arba būtų visai kitokios, "nebokštinės" formos. kaip pvz. "Vilniaus Vartų" korpusas šalia tunelio: vienas tūris aukštas, o kitas ilgas. tiesa, tikisi, kad tą "neužaugą" leis aukštinti, pavyks išsiderėti daugiau aukštų.
Paziurekit kokia vizualijoj galine apdaila stikline, o kokia tikrai ji yra ? Ir siap visas pastatas atrodo daug daugiau stiklo turi.... Net per daug. Manau kaip padare yra tikrai gerai !
Buvau vakar Vilniuj, tai pirma kart pamaciau Helios toweri realybej. Nu tai ka as galiu pasakyt, is nugaros pasirode jis man net labai neisvaizdus, o stai is priekio, net labai puikiai. Tad, tox keistas man jis...
Oi kaip nesinoretu buto zemesniuose aukstuose ziurincius i vidu (tarp dvieju pastatu) kur beveik visa diena seselis ir langai tiesiai spokso i kaimyno.
Oi kaip nesinoretu buto zemesniuose aukstuose ziurincius i vidu (tarp dvieju pastatu) kur beveik visa diena seselis ir langai tiesiai spokso i kaimyno.
Kai įsižiūrėjau ir aš jau taip nusprendžiau Iš kur gi dar Vilniuj galima forografuoti šitaip
Įdomu, koks objektyvas, nes šalia Helios matau savo namą Nemažai mm turi, matyt.
Kai įsižiūrėjau ir aš jau taip nusprendžiau Iš kur gi dar Vilniuj galima forografuoti šitaip
Įdomu, koks objektyvas, nes šalia Helios matau savo namą Nemažai mm turi, matyt.
Comment