nu šitose nuotraukose mane jis "kabina" tik kai fone victoria yra...kažkos kitose nuotraukose jis man vienišas atrodo...gal reikėjo jį arčiau NMC statyt?..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Cia labai matosi, kad reikejo tamsesni stikla naudot, labai jau lengvai viskas persisviecia ir atrodo kaip siltnamis. Kazkodel nujauciu, kad tas pats ir su Registru centu bus
http://img80.imageshack.us/img80/875/dsc3766c9iz.jpg
Comment
-
Tikiuosi, kad ir registrų centro stiklas bus toks. Man jis labai patinka. Neskaidrus stiklas jau seniai "ne madoj". Beje, čia toks persimatymas dažniausiai būna tik žvelgiant į jį iš viršaus, bet mieste nėra tokių vietų iš kurių būtų galima pažvelgti į jį iš viršaus ir iš taip arti. Čia taip galima pamatyti nebent naudojant didžiulį pritraukimą, kaip šiuo atveju Mantaz padarė su savo fotoaparatu.
Comment
-
Parašė EddBeje, čia toks persimatymas dažniausiai būna tik žvelgiant į jį iš viršaus, bet mieste nėra tokių vietų iš kurių būtų galima pažvelgti į jį iš viršaus ir iš taip arti.
Comment
-
Parašė QuackKai nuplaus ir isikurs gyventojai languose matysis skirtingos uzuolaidos, o balkonuose skalbiniai sudziautiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Jis turėjo omeny kad Vilniaus dangoraižiai nėra tokie išraiškingi kaip Amerikos, Vilniuje tik "bokstas ir keli laiptai virsui", ir jis nenori kad Vilnius būtų vien su Europos bei Helios bokštu. Vnž. Vilniaus dangoraižiams trūksta išraiškingumo.
Asmeniškai man smagu kad Vilniui yra tokie o Amerikoi kitokie, kekvienam savas..."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė EddDaugiabučiams labiau tinka kai fasadus dengia mažiau stiklo, arba kai fasadas yra dvigubas kaip "Europos". Tada bent jau iš gatvės nesimato jokių skirtingų užuolaidų ir pan. Tuo tarpu biurų pastatams - kuo daugiau stiklo tuo geriau.
Taip pat norint pastatyti iš išorės išvaizdų dangoraižį reikia aukoti būsimų gyventojų konfortą, tad statytojas turi nuspręsti kam teikti pirmenybę išoriniai išvaizdai ar gyventojų patogumui. Tuo tarpu biurams yra keliama žymiai mažiau reikalavimų pvz nereikia balkonų ir išplanavimas gali būti koks tik nori.
Comment
Comment