Kazkokie maksimalistai cia renkas man jis ir su ta baisia siena nerealus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Parašė progressAisku niekas nebutu supykes jeigu jis visas butu stiklinis... Geras pastatas, reikes man kada is masinos ji pafotografuoti ivairiausiais kampais ir cia imesti.
siaip aki uzmeciau-vienur tik "hmm," kitur "idomu kaip atrodys," nors ir tema nebuvo judinta ilga laika, treciur vel tik "hmm," ir pan...
Comment
-
Parašė B.S.OT: progress, ar neatrodo kad piktnaudziauji post'ais?
siaip aki uzmeciau-vienur tik "hmm," kitur "idomu kaip atrodys," nors ir tema nebuvo judinta ilga laika, treciur vel tik "hmm," ir pan...:dumas:
Comment
-
didelis, bet architekturos kokybe mazas.. ir isvis tie skirtingi fasadai zudo ta pastata. sunku suprast kam taip padare. taupe??!! pridejo miniatiuriniu balkoniuku didziuliam stiklo fasade..nuostabus aechitekturinis sprendimas! DDDD apie butu isplanavima nera ne kalbos - kolonos vos ne vidury kambario! teisybes delei reikia pasakyt, kad vizualizacijose pats kompleksas gal ne tox jau ir blogas (eksploatuojami stogai ir pan.), bet tas bokstas tai tikrai nepavykes.
Comment
-
Parašė Marčiukassuprojektuok ir pastatyk geresnį
mano manymu tai tikrai nera vienas geresniu pavyzdziu kaip projektuojami aukstuminiai pastatai. mano nr1. Vilniuj yra viesbutis LIETUVA
beje idomu butu padiskutuot, ka manot kox graziausias vilniaus "dangoraizis"???
Comment
-
Parašė JohnO kaip tau "Lietuvos" plika siena atsukta i Konstitucijos pr.? Man ji neatrodo daug geresne nei Helios pilka nugara.
Comment
-
@graikas: Plika, betoninė "Lietuvos" siena yra atsukta ne į Nerį, o į Konstitucijos prospektą. Man irgi patinka šis viešbutis. Kažkada galvojau, kad geriau būtų buvę, jei rekonstruojant būtų padarę stiklinį fasadą, o dabar džiaugiuosi, kad jo nepakeitė. Stiklinių pastatų bus dar daug, o tokių jau turbūt niekas nestatys.
Kas dėl Helios - pastatas neblogas, ypač kaip daugiabučiui, bet galėjo būti ir daug geriau. Pirminis variantas išties buvo daug geresnis.
Comment
-
Parašė JohnMan "Lietuva" taip pat patinka, vien jau del to, kad tai turbut vienintelis tokio savito stiliaus pastatas Vilniuje (primenantis P.Amerikos ar kitu siltu saliu kurortu dugiaaukscius viesbucius), bet ta pilka siena man labai kliuva. Ziurint is Konstitucijos pr. (ir ypac nuo Europos boksto apzvalgos aiksteles t.y. pagrindinio Nujojo Miesto Centro apzvalgos tasko) vaizdas tiesiog skaudziai nykus. Kad ir koks idomus ir unikalus tas pastatas bebutu, ta siena tiesiog pakerta visa jo grazuma ir geruma.
Comment
Comment