gražiai atrodo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Pritariu Dariui. Jis gyvai kelis kart graziau atrodo negu nuotraukose. Siaip sis pastatas vienas is mano megstamiausiu esanciu Vilniuje. Kai dar pastatys mazaji tai bus dar ispudingesnis nei dabar. Tokiu pastatu truksta, o tai labai liudina."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Keletas vakarykščių nuotraukų:
Po biškį kyla ir "mažasis brolis"
Pirmą kartą iš arti pamačiau šį pastatą jau beveik užbaigtą. Turiu pasakyti, kad iš fasadinės pusės jis dabar man labiausiai patinkantis daugiaaukštis vilniuje
Nors iš galo jis atrodo kiek prasčiau, tos plokštelės tikrai nebuvo blogas sprendimas, juolab, kad ši apdaila naudojama visame pasaulyje, taip kad, mano nuomone, šiam pastatui galima dėti didelį +
Comment
-
Gal kas nors dar galetu padaryti sio pastato foto is Vivulskio gatves?Paskutinis taisė Aukselis; 2006.04.08, 19:07.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Gal cia man vienam ji nepatinka.... Visiems arba gerai arba "puse velnio" Man beveik kasdien tenka prie to pastato but ir as vis nuosirdziai bandau is blogosios puses iziuret bent jau ta "puse velnio", bet kuo daugiau ziuriu, tuo jis baisesnis man atrodo. Ir cia mintys, kad jis gyvai geriau atrodo nei nuotraukose tli prasilenkia su realybe
Comment
Comment