Parašė Edd
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Šio pastato stikliniai fasadai šiek tiek primena Armada Tower pastatą Ankaroje,Turkijoje.http://skyscrapercity.com/showthread.php?t=159839
Comment
-
Palyginus musiski su tuo Armada tower turime konkretu pavyzdi, kaip uzsieniuose sugeba pastatyt normalu statini, o musiskiai eilinisyk padaro chaosa.
To Ankaros pastato forma aiski ir konkreti. Bet pas mus tai nesuprasi, lenktas, nelenktas, pridaryta kazkokiu atsikisimu, briaunu briauneliu, stiklai irgi visis skirtingi - musiskiu bruozas, naudot kruvas skirtingu medziagu. Pas mus jei galetu tai fasade butu ir medis ir cromuotas metalas ir rudijes metalas, keramika ir dar akmens plytos. Vienzo su tom antenom meshlynelis kaip visada
Pvz velniam ant pedagoginio hanerio ta "dekoratyvine" konstrukcija? Kaip visada, butina prikraut visko ko daugiau
Comment
-
Gal kas galit padaryti nauju viso Helios City komplekso nuotrauku? Beje idomu kaip ten reikalai su tuo mazuoju Helios City broliuku, ar darbai pajudejo?Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Cia visiems ta stikline puse labai patinka? Man tai ir ta kita puse patinka. Kadangi pastatas naudojamas daugiau daugiabuciams tai toji puse labiau parodo daugiaubucio paskirti, na, bet kadangi ir komercinems patalpoms pirmutiniai aukstai panaudojami, tai kita stikline puse atspindi komercine paskirti. Is abieju pusiu atrodo kaip kitas pastatas, atrodo, pavykes sumanymas. Dviprasmiska.:dumas:
Comment
-
Parašė Aug1zZiurint is "galines" puses, man sis pastatas... nesuprantamas. Nesugalvoju kito issireiskimo. Kaip galima statyti pastata, galvojant, kad visi ziures i ji tik is vienos puses? Na bent jau man, persasi isvada, kad jis buvo statytas tokia logika.
Man tos metalinės kasetės ne prie širdies. Tik ne tokiem pastatam.
Comment
Comment