Parašė Vaidas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Ką tik pažiūrėjau reportažą. Na, kad kažkokia moterėlė ar senukas šneka apie tai, kas geriausia Vilniui gal ir šypseną kelia, bet kad pastatas aukštesnis (26 aukštai?) nei leidžiama teritorijoje nėra gerai. Juk pasakyta 23, tad ir turi būt 23, kad ir kokie ten danograižių fanai norėtų daugiau nei tiek
Visgi kad jei ir bus sustabdytos statybos, kažkas nusipirks sklypą su pamatais arba tas pats VIA "Sportas" parengs taisykles atitinkantį detalųjį planą ir naujas pastatas, geriau aišku tai būtų aukštuminis, vis tiek bus statomas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Re: Kas bus su Helios bokštu?
[quote="Mantaz
Emm, nu kad gyventojai protestuoja, tai dar nereiškia, kad tai korupcija. Tikimės viskas išeis į gerą [/quote]
Korupcijos faktas dar nereiškia, kad statoma neteisėtai.
Teko susidurti, kai be kyšio niekas net kalbėtis nepradeda
Man tai keista, kodėl Vilniaus plėtros departamentas taip principingai kovoja už 1 m sodo namelio kur nors Salininkuose, o miesto centre plius minus 4 aukštai susiderina kaip mat .
Kolegos, aš ne už tai, kad mieste neleisti statybų, bet kiek žinau N sklypų yra tuščių ir neužsatytų vien tik dėl miesto ir apskrities "atrankos" politikos. x x
Ar žinote, kad žemės sklypų formavimas Vilniuje praktiškai suspenduotas, nors ir prieš tai buvo stipriai stabdomas?
Comment
-
Parašė SulaTeko susidurti
O šiaip gal atidarom rubriką: "Statom patys"
Bet tikriausiai tai ne visai į forumo temą ir nelabai daug dalyvių susijęMano galerija Flickr'yje
Comment
-
hm reikia ir visiems skyscraperiu fanams tada susivienyti ir irgi surengt koki mitingas ir duoti atkirti pencininku savivaliai
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment