Aziu uz naujausias foto, vaizdas neblogas, idomu kiek aukstu tures galutinis pastato variantas? www.helios.lt esancioje prezentacijoje galima suskaiciuoti net 27 aukstus
Galiu pasakyti kad dar niekas nezino kiek bus aukstu ar 25 ar 27. Dar nesugalvojo
Na va. Gavau ta projektą, parašyta 96 metrai( nuo grindų lygio ).Skaičiuokite. Paskutiniu metu vyko kažkokie pakitimai dėl aukštų skaičiaus, bet viso 96 .Taškas.
אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.
SBA projektas tikrai labai neblogas, tačiau labai neaišku, net kada pradės jį statyti... Dar visko gali būti.
Aišku, taip pat per anksti tvirtinti, kad Helios atrodys puikiai, bet kol kas, mano nuomone, reikalai krypsta į gerąją pusę
Man kolkas geriausiai atrodo Victoria - pastatas su ideja, pastatytas mazdaug be dideliu nukrypimu ir kazkokiu perdarymu, medziagos atrodo gan kokybiskai. Del sio projeko - darytas, perdarytas ir gavosi kazkoks jis nesimetriskas, o galinis fasadas dar nepradetas ir aplamai dar daug neaiskumu, kad butu galima kazka apie ji sakyti. Nors daugiabuciai yra daugiabuciai, jiems is mano puses mazesni reikalavimai.
Man SBA projektas kur as labiau, tik jo vieta tokia su klaustuku
Nu aš turėjau omeny pastatus aukštesnius. O SBA pastatui tai manau iš vis nėra lygių. Mačiau jo projektą kai jis dar nebuvo pradėtas statyt tai labai jis man patiko.
Nu aš turėjau omeny pastatus aukštesnius. O SBA pastatui tai manau iš vis nėra lygių. Mačiau jo projektą kai jis dar nebuvo pradėtas statyt tai labai jis man patiko.
O is ką-pradėtas statyti?Žiūriu pro langą-nematau
אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.
Comment