Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Paskutinis taisė RokasLT; 2019.04.14, 19:47.
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Tai kad iš Berlyno po WWII nieko likę nebuvo, tad daug lengviau tai padaryti. O jei yra likęs senamiestis, iš jo dirbtinai nesiurbsi pramogas ir, žinoma, senamiestis dėl senos architektūros bei kultūrinės aplinkos - visada bus daug didesnis traukos objektas.
Aš Berlyno pavyzdį parodžiau konkrečios "finansų centro" vietos, kuri buvo puikiai sukurta ir traukia lankytojus ir turistus. Tai labai konkretus pavyzdys. Reikėtų kažkokios unikalios viešosios erdvės, aplink kurią galėtų būti daug įvairių pramoginių paslaugų: kavinės ir restoranai, barai, kino teatras, parduotuvės ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tai ir nereikia siurbti visko iš Senamiesčio. Galima pasidalint, juolab potencialo pramogoms Vilniuje tikrai yra. Kaip Akropolis gi nenusiurbė visko iš Senamiesčio, nors jame lankosi turbūt daugiau žmonių nei Senamiestyje.
Aš Berlyno pavyzdį parodžiau konkrečios "finansų centro" vietos, kuri buvo puikiai sukurta ir traukia lankytojus ir turistus. Tai labai konkretus pavyzdys. Reikėtų kažkokios unikalios viešosios erdvės, aplink kurią galėtų būti daug įvairių pramoginių paslaugų: kavinės ir restoranai, barai, kino teatras, parduotuvės ir pan.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tai ir nereikia siurbti visko iš Senamiesčio. Galima pasidalint, juolab potencialo pramogoms Vilniuje tikrai yra. Kaip Akropolis gi nenusiurbė visko iš Senamiesčio, nors jame lankosi turbūt daugiau žmonių nei Senamiestyje.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąAteity NMC pagyvės kažkiek ar bent daugiau potencialo tam turės. Daugėja viešbučių, o ypač gyvenamųjų: Toweris, Centro Duetas, Miesto Ritmu, tie patys koriai. Suplanuota taip pat daug ir kitų.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Kazkodel kirba man mintis tokia kad gyvina gatves ne tiek jau stipriai prie ofisu sumiksuoti gyvenamieji kiek reakreciniai objektai kaip pvz kavines, klubai ar pan. parduotuves pirmuose aukštuose ar galu gale parkai, jaukūs skverai ir kiti laisvalaikio traukos objektai.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąJus ne pries NMC ir pacio miesto tankinima kovokit, piktzole reikia naikinti nuo saknies - naikinti prekybos centrus miesto centre.
Comment
-
Na, kai senamiestis taps kaip Praga turistinio sezono piku (beveik visus metus), tai pats nelabai noresite ten kojos kelt. O tokiu atveju Vilniuje gyvenimo katilais bus tik kebabu kioskai rajonuose, nes musu miestas nemisrus, netankus, nepralaidus. As net sakyciau kad klaida padaryta su Konstitucijos prospektu, kuris savo gigantisku plociu yra toks pat barjeras pestiesiems kaip greitkelis ar gelezinkelis. Logiskas sprendimas butu buve padalinti po viena eismo krypti i dvi paralelines gatves, pvz Konstitucijos prospektu eismas i rytus, o Kernaves arba Lvovo gatve - i vakarus. Bet aisku, jau ten uzstatyta ir mano nuomone be pacio K. prospeskto siaurinimo arba tuneliavimo, NMC neveiks. Cia mano NUOMONE.
Comment
-
Lyrinis nukrypimas: kažkodėl ši nuotrauka priminė dar visai vienaženklio metų skaičiaus vaikystėje, apie 1992 - 1993 metus žiūrėtą laidą apie modernias ateities technologijas, kuri vadinosi "Peržengus 2000-uosius" (kas nors dar prisimena ją?) ir kaip aš pavydėdavau ten nuolat rodomiems panašiuose dangoraižių miestuose gyvenantiems žmonėms. Praėjo ne tiek ir daug laiko...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Sostinės valdžia išdavė statybos leidimą verslo centrui Lvovo gatvėje
https://www.15min.lt/verslas/naujien...je-973-1129910
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąTai kur desis tie auto. Visus projektus sumetus i kruva, gausis kone 1000 parkuojamu automobiliu, kurie neteks vietos. Beje, PR prie Ukmerges g. Senuku, net sakyciau popilnis buvo penktadieni.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Pieva prie Neries neužstatyta - tai rajonų stilium ten galima palikt.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Dar prie sakuru parko, kai jos nezydi, irgi puiki vieta
- 5 patinka
Comment
Comment