/\ Kažkas gyvena gyvenimą to the max, o aš sėdžiu ir geiminu 3ą nakties..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
ant lentos bus parašyta, kad vykdomi komunikacinių tinklų, vandentiekio ar kanalizacijos, darbai. Užsakovas - Radissonas. Tai dar ne statybos, bet ruošiamasi.
Comment
-
Man tai įdomu ar to naujojo viešbučio priestatas bus derintas su K18B architektūra. Iš idėjos gi tiek vienas, tiek kitas viešbutis priklauso tam pačiam tinklui, pradedami statyti panašiu laiku, tai pasiderint kaip ir galėtų. Nežinau ar tai atsitiktinumas, bet viešbučio priestato vizualizacijos pasirodė neilgai trukus po to, kai buvo paskelbtas K18B nugalėtojas, kuris ir pats vizualizacijose atsidūrė:
Tai įdomu ar tie projektai tarpusavyje kaip nors derinami. O jeigu derinami, tai tikriausiai derinasi Radissono priestatas prie K18B, o ne atvirkščiai. O jeigu derinasi priestatas, tai tada dar tiksliai nėra aišku kaip K18B atrodys. Aš kažkaip vis dar tikiuosi, kad K18B bus su nemenkais pakeitimais, ypač tikiuosi, kad mėlynas plikas stiklas bus pakeistas kokiu nors įdomesniu fasado sprendimu. Tik kažin ar Radissonas norės laukti su priestato projektu vien tam, kad geriau tarpusavyje derėtų.
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimą
Comment
-
panasu, kad ruosiamasi uzstatyti ta plota prie Forum Palace:
Pradedamas rengti Teritorijos tarp Neries upės, Geležinio Vilko gatvės, Konstitucijos prospekto ir numatomo Mečetės gatvės tęsinio detaliojo plano sklypo Nr. 4 sprendinių koregavimas inicijavimo pagrindu
Comment
-
Aš laikau špygas kad jie K18b ir Jokūbo ligoninėje statybas šiais metais pradėtu, o iki realių statybų šalia Forum'o tai manau dar labai labai daug vandens nutekės. Beje pakoreguoti jie nori tankius, ribas ir pan. dalykus - maksimalų leistiną aukštį paliekant tokį patį 19-20 metrų, kas yra mažiau už šalia esanti Forumą (23 m). Man ten geriau žiūrėtusi kas nors dvigubai aukštesnio.
Beje nagrinėdamas Teritorijų palanavimo viešumo tinklapį aptikau kad kažkoks judesys vyksta ir Lvovo g. 56 kur dabar apleistas pastatas bei Saltoniškių g. 44 (ten lyg daugiabutį 10 aukštų nori statyti).Paskutinis taisė Gladiator; 2017.02.27, 11:00.
Comment
-
Parduodamas pastatas Konstitucijos 12 https://www.aruodas.lt/patalpos-viln...s-12-3-222865/
Visada galvojau kad ten daug savinkų, bet pasirodo lyg ir vienas. Skelbime yra įdomus sakinys ''Yra ruošiama studija, po kurios pastato aukštingumas gali padidėti 2-3 aukštais''. Idealiu variantu ten reiktu viską nugriauti ir statyti iš naujo, nes pastačius K18B ir Radisono priestatą tas pastatas kaip reikiant gadins visą vaizdą.
Comment
-
Statant iš naujo vistik galima irengti kelių aukštų požeminę parkavimo aikštelę kas labai padidina tiek komercinio tiek prekybinio ploto patrauklumą, o kur dar visokios komunikacijos, išplanavimai ir kiti dalykai kurie ženkliai skiriasi nuo to kas buvo septynesdešimtaisiais. Kol kas tokių pavyzdžių kad paimtu seną pastatą ir padarytų modernų A lygio ir aukštos architektūros pastatą Vilniuje neturim. Pvz Žvėryno Verslo Fabriką pavadinčiau architektūriniu feilu, plius dar užprogramuoti konfliktai dėl nepakankamų parkingo vietų: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...ima-973-745250Paskutinis taisė Gladiator; 2017.03.08, 12:10.
Comment
Comment