Faktas, kad trūksta griežtesnės plėtros priežiūros iš aukščiau. Vien BP neužtenka, reikia ir tam tikrų reikalavimų architektūrai ir planavimui. Dabartinį chaosą puikiai atspindi Perkūnkiemis - kiekvienam sklype kas sau norėjo tas taip ir pasistatė. Gatvių tinklas su nelogiškais posūkiais ir akligatviais, kurie ateityje kels problemų. Visa tai turi būti žymiai griežčiau prižiūrima savivaldybės padalinio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Galbūt kitose šalyse yra kitokie aktai ir visa kita teisinė bazė? Jeigu šie dalykai neleidžia per prievartą iškelti gyventojų, tai tas ir nėra daroma.
Kaip minėjau, mokestis apleistiems ir neprižiūrimiems pastatams bus 2,5%, žemei - 3%. Jeigu lūšnos savininko turto vertė - milijonas litų, tai jis tą lūšną parduos per pirmus metus, nes kažin ar išgalės sumokėti visą mokestį.
Comment
-
Šitas taškas yra labai svarbus tuom, kad visi, kas su mašina atvyksta iš Talino, Rygos, Helsinkio ir pan., šioje vietoje pirmą kartą išvysta NMC. Taigi šioje vietoje gauna "pirmąjį įspūdį", kuris, kaip žinom, yra labai svarbus Labai šaunu, kad tas pirmasis įspūdis po metų turėtų būti visai kitoks, nes užbaigti "Baltic Hearts", "Quadrum" ir "K29" pridės kone "pusę vaizdo", vaidzdą dar labiau sustipris aukšta visų šių statinių architektūrinė kokybė.
Palyginimui vaizdelis prieš:
Paskutinis taisė Eidvis; 2014.03.16, 11:44.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPrie FORUM PALACE irgi aptverta ir technika darbuojasi, ar man tik pravažiuojant pasirodė?? Nes jei ir ten statybos prasidės, tai aš jau nebesuprantu kas čia vyksta. Galutinai atsigavom ir galim dar stipriau bujot?
Nes jeigu prasidės ir Forum Palace praplėtimas, tai beliks sulaukti Best Western išplėtimo ir VCUP išplėtimo. Bent pastarasis buvo skelbta, kad irgi šiemet plėsis.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPrie FORUM PALACE irgi aptverta ir technika darbuojasi, ar man tik pravažiuojant pasirodė?? Nes jei ir ten statybos prasidės, tai aš jau nebesuprantu kas čia vyksta. Galutinai atsigavom ir galim dar stipriau bujot?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąArba aš žlibas ar ką, bet pravažiuodamas Konstitucijos pr. ten jokios tvoros nepastebėjau.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąArčiau upės viskas sustatyta. Patvirtinu.
EDIT: ko gero esu teisus. Pravažiavus tai panašu į technikos aikštelę. Yra metalinių tvorų krūva, daug būdelių ir truputis technikos. Spėju, kad čia Green Hall 2 ruošiamasiPaskutinis taisė Creatium; 2014.04.06, 11:42.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąArčiau upės? Hm.. kas ten gali būt? Gal kokia technikos aikštelė būsimoms statyboms? Nes automobiliams kaip ir turėtų pakakakti dabar esančios aikštelės, prie Neries
EDIT: ko gero esu teisus. Pravažiavus tai panašu į technikos aikštelę. Yra metalinių tvorų krūva, daug būdelių ir truputis technikos. Spėju, kad čia Green Hall 2 ruošiamasi
Comment
-
Green Hall 2 bus šalia Green Hall: http://www.architektusajunga.lt/nauj...rso-rezultataiKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąBuvo kalba kad Forum Palace plėsis. Tas projektas jau senokas, bet prieš kelis mėnesius buvo dar kartą žiniasklaidoje paminėtas.
Tiesa, jeigu gerai atgaminu, kažkur netoliese SEB norėjo statyti admin. pastatą.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąBuvo kalba kad Forum Palace plėsis. Tas projektas jau senokas, bet prieš kelis mėnesius buvo dar kartą žiniasklaidoje paminėtas.
Tiesa, jeigu gerai atgaminu, kažkur netoliese SEB norėjo statyti admin. pastatą.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąKiek zinau tai green hall2 kiek toliau (uz tilto)
Comment
Comment