Visas nuotraukas kuo puikiausiai rodo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąviska rodo. Zinokit, baisus tas jusu nmc
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąviska rodo. Zinokit, baisus tas jusu nmc
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąKai ta pabaisa buvo nerenovuota tai buvo tarsi nepastebima ir nematoma bent jau mintyse ja istrinant is vaizdo kaip laikina siuksle. O dabar tas laikinumas isgaravo. Renovacija siuo atveju turi neigiamus padarinius
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąBokštas turėjo būti nugriautas, o aikštė užstatyta užstojant tą nesąmonę.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTai jei tamsta investuojate, kodėl gi ne. Aš už Aš irgi daug ko norėčiau, bet viskas atsiremia į pinigus. Nemokamų idėjų nebūna. Beje tas užstatymas ten labai sutankintų erdvę, geriau viskuo atsikratyti, bet panašu, kad taip nebus. Aš jau kažkada sakiau, kad vaizdą būtų pagerinę pilki langų rėmai.
Comment
-
jei kalbet utopijos lygmeny, tai savaime supranta, geriau ji butu nugriaut ir pastatyt BURE 4. O realybe tokia, kad arba ji turim sena baisu ir nerenovuota arba sena baisu ir renovuota. Jis atrodo dabar zymiai geriau nei buvo, o pilki langu remai butu isties pagerine situacija. NMC siai dienai jis nera didziausia blogybe - cia faktas.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTikekimes kad kada nors sugalvos pastatyt ka nors priesais kad pabaisa butu matomas tik is vidinio kiemo. Vietos ten dar yra:
Atvaizdas
Bet vaizdas is Linkmenu ir Lvovo gatviu taip ir liks tragiskas.
Comment
-
Geras straipsnis. Svarbiausia problema iš tikrųjų yra pati Kalvarijų gatvė, kuri yra tiesiog per siaura, kad taptų nauja pagrindine miesto centro arterija. Neaišku kiek kainuotų sprendimas išpirkti ten stovinčias lūšnas iš abiejų Kalvarijų gatvės pusių ir praplatinti Kalvarijų gatvę bent kokiais 10 metrų, bet mano galva tai būtų vienintelis toli einantis strateginis sprendimas norint iš tikrųjų tą vietą prikelti ant kojų.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąGeras straipsnis. Svarbiausia problema iš tikrųjų yra pati Kalvarijų gatvė, kuri yra tiesiog per siaura, kad taptų nauja pagrindine miesto centro arterija. Neaišku kiek kainuotų sprendimas išpirkti ten stovinčias lūšnas iš abiejų Kalvarijų gatvės pusių ir praplatinti Kalvarijų gatvę bent kokiais 10 metrų, bet mano galva tai būtų vienintelis toli einantis strateginis sprendimas norint iš tikrųjų tą vietą prikelti ant kojų.
Comment
Comment