Parašė kasparas.v
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBet tūris, žiūrint nuo Balto tilto, tai ne kažką...
Man kilo toks pavadinimas "ARKA"Paskutinis taisė AngeLT; 2015.09.23, 11:45.Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąSutinku iš tos pusės kiek masyviai atrodo, tačiau juk čia ne galutinis variantas. Manau keisis ganėtinai jis dar.
Man kilo toks pavadinimas "ARKA"
Comment
-
Aš spėčiau, kad šitas projektas veikiausiai bus keičiamas. Jie ir patys tą labai jau pabrėžė, ne atsitiktinai nenurodė aukštų skaičiaus. Dabar jis išties kiek per daug gremėzdiškas, nors ir ta vizualizacija daryta nuo baltojo tilto vidurio, nuo pradžios jis gal kiek mažesnis atrodys. Tačiau svarbiausia, kad rimta kompanija apsiėmė vystyti labai svarbią teritoriją, dėl to aš kažkaip optimistiškai nusiteikęs dėl rezultato. Spėčiau, kad galutiniame rezultate vaizdas nuo balto tilto bus ne užgoštas, o praturtintas.
Comment
-
Manau greitu metu reikės naujos temos - Eismas Vilniaus NMC Kai į visus dabartinius naujus projektus Konstitucijos, Upės, Žalgirio g. pilnai susikels žmonės, manau eismo sąlygos ryte ir 17-18 val smarkiai pasikeis Gal net išprovokuos pagaliau statyti viadukus, o ne pigius kosmetinius eismo reguliavimo pataisymus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąManau greitu metu reikės naujos temos - Eismas Vilniaus NMC Kai į visus dabartinius naujus projektus Konstitucijos, Upės, Žalgirio g. pilnai susikels žmonės, manau eismo sąlygos ryte ir 17-18 val smarkiai pasikeis Gal net išprovokuos pagaliau statyti viadukus, o ne pigius kosmetinius eismo reguliavimo pataisymus.
Comment
-
Man tai irgi klausimas iš kur Vilniuje tokia didelė biurų paklausa (kas labai džiugina)? Tačiau kiti teigiami dalykai, kad visi šitie nauji projektai: K29, Quadrum, dabar ir šitas į NMC įlies kokius 5 tūkst. žmonių kas manau paskatins paslaugų sferos verslų kūrimasi, o šie tikiuosi paskatins greitesnį NMC plėtimąsi i lūšnynus. Beje, ir šiaip manau, kad bent jau darbo metu NMC atrodys netgi labai gyvai
Comment
-
Na mūsų praktikoje ne vien dėl to, kad bus keičiamas projektas nesakomas aukštų skaičius, Teo šitą išmano ypač gerai.
Parašė Zosys Rodyti pranešimąDaug geriau žiūrisi antrasis jų siūlomas variantas:
Atvaizdas
technologiškai tai visai įmanoma, o ir fasadų detalės nebūtų tokios visai jau so naughtiesPaskutinis taisė Aleksas666; 2015.09.23, 17:47.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
Comment