Parašė TIME
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė TIME Rodyti pranešimą
Monako siaurose gatvelese yra nemazai prabangiu automobiliu salonu, bet nepaisant to, ten jauku vaikscioti ir visada pilna pesciuju ar zmoniu, gerianciu kava salia salonu esanciose kavinese
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąO dėl "tai niekas ten KP į kavines neis", paaiškinkit man kodėl į prieš pusmetį atsidariusį Caffeine Žalgirio gatvėje, kur realiai dar nejaukiau nei KP ir iš visų pusių vyksta statybos, žmonės eina ir kavinė būna pilna, o vat Quadrume tai būtų neįmanoma?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Jesus almighty, vienas Šnipiškes lygina su Eliziejaus laukų alėja, kitas su Monako siauromis gatvelėmis, kokioj realybėj jūs gyvenat? Jeigu Aston Martin ar Bentley salonas atsidarytų tarkim vietoje Zaros Gedo prospekte ar vietoje Du Broliai už Rotušės, tai yra vietose, kur ir taip jau pilna žmonių ir pramogų, ir dar prie to turėtų ne tik 2-3 stovinčias naujas mašinas, bet ir kitas pramogas, kurias jau minėjau, tai būtų viskas gerai, net gi šiokia tokia pramoga/paįvairinimas į kavines atėjusiems miestiečiams, ar einantiems atsigert alaus turistams. Bet mes čia kalbam apie visiškai mirusias gatves kaip Konstitucijos pr. ir Žalgirio gatvė... O dėl "tai niekas ten KP į kavines neis", paaiškinkit man kodėl į prieš pusmetį atsidariusį Caffeine Žalgirio gatvėje, kur realiai dar nejaukiau nei KP ir iš visų pusių vyksta statybos, žmonės eina ir kavinė būna pilna, o vat Quadrume tai būtų neįmanoma?
Comment
-
Nu a tai ko ne? Rotušės aikštėj pac tas. Ir ant paminklų reikėtų avtamabilius ištatuiruot. Matytūsi gi ko tas žmogas buvo vertas, ko pasiekė savo gyvenime.
Vienąm škias golfukas - tai nelabai toks žmogus ko vertas buvo, kitam BMW tai jau ryškiai geriau ( o jei plius iškaltas sarašas numuštų autobuso stotelių netrumpas - tai reiškia kad būta drąsaus ir ryžtingo, tokio didvyriško žmogaus). Kas kita kai akmeny nutašytas prabangus aftamabilis, nu pvz tipa džypas koks tai, ča jau kitas lygis kas reiškia kad tai turtingo ir gerbtino(ir pop mirties) žmogo iš dydžosios raidės poilsio vieta.Ča kiekvienam privalu padieci cvytočkų.
Nisuprantu ko ča visi prėš tos aftamabilius varot?Paskutinis taisė evvt; 2021.06.06, 18:47.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Automobilių salonas senamiestyje, prie Rotušės būtų gerai? What the f?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Aš kalbu apie tokius autosalonus su kuriais čia žmonės lygina, kad ir Eliziejaus laukų alėjoj ir Monako gatvelėse yra. Ten ne šiaip 3 naujos mašinos ir pardavėjas, kaip pas mus, o ir kavinės/barai, senų automobilių muziejai, kitos pramogos.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKoks miesto planavimas - tokie ir naujakuriai:
Dar vienas "jaukus ir gyvas pirmas aukštas" a.k.a. autosalonas
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Yra Vakarinis autobanas, salonų ten lyg ir nėra.
Net prie Geležinio Vilko jų nerandam.
Parašė ttttt Rodyti pranešimąpaaiškinkit man kodėl į prieš pusmetį atsidariusį Caffeine Žalgirio gatvėje, kur realiai dar nejaukiau nei KP ir iš visų pusių vyksta statybos, žmonės eina ir kavinė būna pilna, o vat Quadrume tai būtų neįmanoma?
Comment
-
Prie kiekvieno didesnio VC kaip taisyklė prisiklijuoja Ilunch valgykla. Nors jie save vadina restoranu bet iš tikrųjų tai yra valgykla maitinanti verslo centro darbuotojus ir dirbanti tik per pietūs. 150-200 darbuotojų pietauja ir geria kavą vienoje vietoje neišeidami į gatvę. Po darbo, 17 val, visi nusileidžia į parkovke ir traukia namo.Tokiu būdu Quadrum, Burės,K29, Saltoniškių Verslo centrai tampa dar labiau uždari ir nepatrauklus smulkiajam ar paslaugu verslui. Miestiečiai nesiartina prie Verslo Centrų nes jie yra atgrasantys, svetimi, žmonėms atrodo kad jaigu aš ten ne dirbu reiškia ten man nėra ką veikti. Išimtis butų Bussines Stadium su savo fontanais ir promenada. Ten be Ilunch restorano įsikūrė restoranai ir kavines kurie dirba iki vėlumos, keletas jaukių boutique tipo parduotuvių, o bendra aplinka labai jauki ir traukianti.. Esant geram orui promenadoje pilna žmonių. Visi jie yra svečiai o ne Verslo Centro darbuotojai, nors prie staliuko su bokalu alaus teko matyti ir pati Avuli. Tikrai sveikintinas pavyzdis.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąK29 tures aikstele nauja. Ko daugiau reikia NMC??
- 14 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąK29 tures aikstele nauja. Ko daugiau reikia NMC??
O šiaip džiugu, kad pajudėjo reikalai su ta teritorija.
- 4 patinka
Comment
Comment