Jeigu butaforija tai dar gerai. Galvojau kad ten dvasingą medinuką kažkas renovavosi, planuoja gyventi ir jokių būdu nesikraustys iš ten (nors niekad neatrodė panašu kad ten kas gyventų). O vieta ten labai svarbi, aukštaūgius dvynius kažkada planavo ten. Būtų gaila NMC prarasti dar vieną gerą vietą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Gal oficialiai nėra NMC (nors jeigu susitvarkys, nematau why not), bet labai geros naujienos:
Oficialu: parduotas IBC verslo centras
Nekilnojamojo turto investicinis fondas „Lords LB Baltic Green Fund (V)“ iš bendrovės „INVL Baltic Real Estate“ įsigijo IBC verslo centrą. Šį sandorį finansavo SEB bankas. A. Juozapavičiaus ir Šeimyniškių gatvėse, esančio IBC verslo centro bendras plotas – 22,7 tūkst. kv. metrų, verslo centro nuomojamas biurų plotas yra 17,6 tūkst. kv. metrų, o jo užimtumas 2019 m. pabaigoje siekė 97 proc. „Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie projektų, kurie ateityje technologiškai perspektyviais, energiją taupančiais ir aplinkai draugiškais sprendimais prisidės prie tvarumo skatinimo šalyje“, – sako SEB valdybos narys ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Vilius Juzikis.
Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/verslas/nek...erslo-centras/ .
Sakyčiau šita teritorija turi labai didelį potencialą, turbūt niekas neabejoja, kad viską ten griaus (na, nebent rekonsturuos tik tą nuotraukoje matomą verslo centrą) ir vystys naujus projektus, tad mūsų laukia labai įdomios naujienos...
- 4 patinka
Comment
-
Na, kad sklypo vidų visą valys, tai aš irgi neabejoju. Laikyt 2-3 aukštų pastatus tokioje vietoje... na, nelogiška. Didesnis klausimas yra dėl perimetrinių pastatų. Bet jei Slucko g. pavirstų draugiškesne pėstiesiems be parkingų, su suoliukais kavinėms - tai būtų labai puiku. Galėtų rimtai atsigaut tas kampas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, kad sklypo vidų visą valys, tai aš irgi neabejoju. Laikyt 2-3 aukštų pastatus tokioje vietoje... na, nelogiška. Didesnis klausimas yra dėl perimetrinių pastatų. Bet jei Slucko g. pavirstų draugiškesne pėstiesiems be parkingų, su suoliukais kavinėms - tai būtų labai puiku. Galėtų rimtai atsigaut tas kampas.
Šiaip, šitas kvartalas turi nerealų potencialą, nes sutvarkius šią teritoriją, pabaigus Rinktinės Urban visus etapus, Ceikinių 2 ir padarius kažką su sovietiniais griozdais Juozapavičiaus gatvėje, šitas kvartalas + Žalgirio stadionas bus "labiau NMC" nei pats NMC.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTas keistas naujas medinis namas, niekada nemačiau kad jame kas nors būtų, teko girdėti kad viduje nėra net grindų, tačiau iš visų pusių apkabinėtas saugos tarnybos lipdukais ir kamerom:
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Tai kad ten viduje ir taip praktiškai tuščia, tik 2 maži pastatai. Slucko gatvės perimetras yra idealus, bet tikrai niekas neinvestuos į šiuos senus 3 aukštų pastatus tokioje geroje vietoje. Dėl draugiškesnės pėstiesiems gatvės didelis klausimas, iš vienos pusės blogiau nei dabar kažin ar gali būti, nes visa gatvė yra lyg Gariūnų automobilių turgus, bet iš kitos pusės, manau pertvarkant ten atsiras net 2 naujos gatvės ir judesio stipriai padaugės (būčiau tik už):
Šiaip, šitas kvartalas turi nerealų potencialą, nes sutvarkius šią teritoriją, pabaigus Rinktinės Urban visus etapus, Ceikinių 2 ir padarius kažką su sovietiniais griozdais Juozapavičiaus gatvėje, šitas kvartalas + Žalgirio stadionas bus "labiau NMC" nei pats NMC.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tokia gatvių jungtis būtų naudinga susisiekimui pėsčiomis. Gal ir įmanoma, nors 100% nebūčiau tikras. Planavimo dokumentuose tai nėra numatyta, tai priklausys nuo statytojų norų. Manau labiau tikėtina, kad bus praėjimas, o ne pravažiavimas.
Comment
-
Parašė KęstutisV Rodyti pranešimą
O čia Muzikos faktorius su Švaros tuo centru Slucko g. patenka į teritoriją?
https://www.aruodas.lt/patalpos-viln...gallery-thumb0
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
1. Parduoda dali pastato, o ne visa. Pvz Expedition dalies ne
2. Skelbimas jau n metu yra ir niekas neperka
Comment
-
Praeinant Konstitucijos pr. pro šią vietą (foto žemiau), aš vis pagalvoju kaip gerai atrodytų, jeigu tuos tuščius sienos plotus uždengtų LED ekranais. Būtent šioje vietoje (centre, toliau nuo senamiesčio), mano nuomone, jie visai tiktų ir dar suteiktų "big city" efektą. Klausimas - ar jų nededa nes neapsimoka ar neleidžiama pagal miesto išorinės reklamos taisykles?
Foto iš google street view iliustravimui apie kurią vietą šneku (dabar to kabančio ekrano jau nėra).
Palyginimui kaip galėtų būti
- 6 patinka
Comment
-
Parašė R.M. Rodyti pranešimąPraeinant Konstitucijos pr. pro šią vietą (foto žemiau), aš vis pagalvoju kaip gerai atrodytų, jeigu tuos tuščius sienos plotus uždengtų LED ekranais. Būtent šioje vietoje (centre, toliau nuo senamiesčio), mano nuomone, jie visai tiktų ir dar suteiktų "big city" efektą. Klausimas - ar jų nededa nes neapsimoka ar neleidžiama pagal miesto išorinės reklamos taisykles?
Foto iš google street view iliustravimui apie kurią vietą šneku (dabar to kabančio ekrano jau nėra).
Palyginimui kaip galėtų būti
Comment
-
Parašė R.M. Rodyti pranešimąPraeinant Konstitucijos pr. pro šią vietą (foto žemiau), aš vis pagalvoju kaip gerai atrodytų, jeigu tuos tuščius sienos plotus uždengtų LED ekranais. Būtent šioje vietoje (centre, toliau nuo senamiesčio), mano nuomone, jie visai tiktų ir dar suteiktų "big city" efektą. Klausimas - ar jų nededa nes neapsimoka ar neleidžiama pagal miesto išorinės reklamos taisykles?
Palyginimui kaip galėtų būtiPaskutinis taisė ttttt; 2020.03.10, 14:26.
- 12 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąNa žiūrint kaip viekia Nacionalinės dailės galerijos ekranas tai ačiū ne. Turbūt baisesnio varianto nebūna.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąAukštybinių pastatų teritorijoje stato aukštybinius pastatus.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Jo, ypač Lvovo 37, aukštybinių pastatų teritorijoje - labai aukštybinis net 8 aukštų pastatas.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tai jo... Europos PC irgi labai aukštybinis.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment