Alexui> Tema štai ČIA. Ten viskas regis gražiai matosi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
teoriskai galima patekti i GV, apvaziuoji zieda ir leidies i apacia, o paskui praleidi visus ir rikiuojies i kita juosta....bet tai juk tik maketas, kol tai pavirs projektu dar 5 kartus maziausiai keisis....kiek teko girdeti del sankryzos realumo (igyvendinimo) tai miestas neturi tokiu pinigeliu kad taip imt ir iskarto padaryt. Todel ir daro dalimis. Praplatino kalba truputi, dabar pasijungimas i paribio gatve, prasiplatins Zalgiris ir ttt. Ziedo rekonstrukcija turetu eiti kartu su estu (vietoj Vilniaus pieno) statiniais, nes lygu miestas jiems i salygas ipaises turi....
Comment
-
Parašė brixtonteoriskai galima patekti i GV, apvaziuoji zieda ir leidies i apacia, o paskui praleidi visus ir rikiuojies i kita juosta....bet tai juk tik maketas, kol tai pavirs projektu dar 5 kartus maziausiai keisis....kiek teko girdeti del sankryzos realumo (igyvendinimo) tai miestas neturi tokiu pinigeliu kad taip imt ir iskarto padaryt. Todel ir daro dalimis. Praplatino kalba truputi, dabar pasijungimas i paribio gatve, prasiplatins Zalgiris ir ttt. Ziedo rekonstrukcija turetu eiti kartu su estu (vietoj Vilniaus pieno) statiniais, nes lygu miestas jiems i salygas ipaises turi....Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
....planuoti galima, bet jei nebus pinigeliu...Toks pvz,, paskaiciuok kiek per paskutinius metus Vilniuj pastatyta pastatu, o kiek pastatyta didesniu inzineriniu statiniu. Viena vieninteli zinom didesni Nartuto-Laisves estakada ir tilta per neri, viskas. Matai pastatai atsiperka, o cia pinigeliai ikisami ir jai naudojasi visi, Tai tik vienas variantas, kai prikergia prie statomu pastatu.
Comment
-
Parašė brixton....planuoti galima, bet jei nebus pinigeliu...Toks pvz,, paskaiciuok kiek per paskutinius metus Vilniuj pastatyta pastatu, o kiek pastatyta didesniu inzineriniu statiniu. Viena vieninteli zinom didesni Nartuto-Laisves estakada ir tilta per neri, viskas. Matai pastatai atsiperka, o cia pinigeliai ikisami ir jai naudojasi visi, Tai tik vienas variantas, kai prikergia prie statomu pastatu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė JohnPagal strateg. plana sankryzu rekonstrukciju terminas nurodomas iki 2007 metu. Aisku tai labai salyginis ir galbut ne galutinis terminas, bet orientuotis galima.
Comment
-
Parašė MantazParašė brixton....planuoti galima, bet jei nebus pinigeliu...Toks pvz,, paskaiciuok kiek per paskutinius metus Vilniuj pastatyta pastatu, o kiek pastatyta didesniu inzineriniu statiniu. Viena vieninteli zinom didesni Nartuto-Laisves estakada ir tilta per neri, viskas. Matai pastatai atsiperka, o cia pinigeliai ikisami ir jai naudojasi visi, Tai tik vienas variantas, kai prikergia prie statomu pastatu.
Comment
-
Parašė brixtonParašė MantazParašė brixton....planuoti galima, bet jei nebus pinigeliu...Toks pvz,, paskaiciuok kiek per paskutinius metus Vilniuj pastatyta pastatu, o kiek pastatyta didesniu inzineriniu statiniu. Viena vieninteli zinom didesni Nartuto-Laisves estakada ir tilta per neri, viskas. Matai pastatai atsiperka, o cia pinigeliai ikisami ir jai naudojasi visi, Tai tik vienas variantas, kai prikergia prie statomu pastatu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
gal kas nors naujesnio sitoje temoje ? kas ten per pastatas baltai pazymetas makete netoli europa tower ;/ jei jau baltai isskirtas tai turetu buti realus projektas kada ji zada realizuoti ar o gal nezada ? apsvieskite mane naujoka beto kada preliminariai zadama visa NMC maketa igyvendinti ir gal galima butu suzinoti ka nors daugiau apie tos didziausius bokstus makete atrodytu tikrai ispudingai nors dizainas ir primena twin towerius o gal vilniui jau nebereikia tokio tipo pastatu, gal dangoraiziu bumas aprimo ? wa kiek klausimu , gal kas turi ir atsakymus ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė jozikasgal kas nors naujesnio sitoje temoje ? kas ten per pastatas baltai pazymetas makete netoli europa tower ;/ jei jau baltai isskirtas tai turetu buti realus projektas kada ji zada realizuoti ar o gal nezada ? apsvieskite mane naujoka beto kada preliminariai zadama visa NMC maketa igyvendinti ir gal galima butu suzinoti ka nors daugiau apie tos didziausius bokstus makete atrodytu tikrai ispudingai nors dizainas ir primena twin towerius o gal vilniui jau nebereikia tokio tipo pastatu, gal dangoraiziu bumas aprimo ? wa kiek klausimu , gal kas turi ir atsakymus ?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
as uz viena dangoraiziu clusteri tai yra uz NMC ir labai butu faina jei pastatytu boksteli koki tarkime 60 aukstu manau vilniui tikrai uztektu ir as tada ramus buciau dabar kaskaip europa tower to little ir klausimas ar toks daugiaauksciu pastatu issimetimas po miesta kaip dabar vigdomu projektu nesugadins vilniaus bendro vaizdo ?
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė jozikasas uz viena dangoraiziu clusteri tai yra uz NMC ir labai butu faina jei pastatytu boksteli koki tarkime 60 aukstu manau vilniui tikrai uztektu ir as tada ramus buciau dabar kaskaip europa tower to little ir klausimas ar toks daugiaauksciu pastatu issimetimas po miesta kaip dabar vigdomu projektu nesugadins vilniaus bendro vaizdo ?
Comment
-
Parašė JohnAs nesutinku su jumis, gerbiamieji. Kas is to, kad visi auksti pastatai bus vieninteliame clusteryje? Visur kitur atrodys visiskas kaimas. O NCC clusteris bet kokiu atveju dides ir tas faktas, kad auksti pastatai statomi ir kitur, nieko nebekeicia.
Comment
-
taip taip viskas gerai jei NMC kas nors naujo viktu, gal kas zinote kada ten bus atnaujintos statybos kiek sprendziu is maketo tai sekantis projektas igyvendintas turetu buti tas baltas pastatas makete ?
Comment
-
va kur miesto centras tikrai nereali nuotrauka:
didesne versija:
http://www.kunstnik.ee/fotod/Tallinn...anemaa2003.jpg
Comment
Comment