Parašė justinas adam
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGeriausi NMC pastatai:
1.) Swedbank ofisas
2.) Quadrum
3.) Radisson
4.) 1-2 Burės
5.) 3 Burė
Tragedija, "pasenę":
1-2.) Arfa ir Europos daugiabutis
3.) Savivaldybė
4.) Europos bokštas
Aš į 1-2vietą prie geriausių prirašyčiau K29, jei ne "feilas" su skirtingom šviesom tamsoje
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
Aš į 1-2vietą prie geriausių prirašyčiau K29, jei ne "feilas" su skirtingom šviesom tamsoje
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGeriausi NMC pastatai:
Tragedija, "pasenę":
1-2.) Arfa ir Europos daugiabutis
3.) Savivaldybė
4.) Europos bokštas
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Archdaily Rodyti pranešimą
Na, man nesiverčia liežuvis Europos bokštą vadinti tragedija/pasenusiu. Nė pagal metus, nė pagal savo architektūrą lyginant su tuo pačiu metu statytu Savivaldybės pastatu ir Europos daugiabučiu. Tai tikrai ne prastos architektūros pavyzdys.
Comment
-
Europos bokštas ir savivaldybė buvo vieni iš pirmų blynų. O su Tower būtų viskas ok, jeigu ne senoji dalis.
Aš tai kaip tikrai gerą kokybę įtraukčiau Green Hall (ypač 2) ir Baltic Hearts. Ten irgi NMC. Tik man Baltic Hearts pavadinimas nepatinka - jų ta širdelių forma (ir tai, daugiau trikampių) matoma tik per mapsą iš viršaus. Realiai ant žemės stovinčiam padarui jie labiau panašūs į nusileidusias ir tvarkingai sutūpusias skraidančias lėkštes, todėl labiau būtų tikę kažkas iš kosminių pavadinimų. Labiau atitiktų vaizdą ir kurtų tikrai kietą brendą.Paskutinis taisė Tomizmas; 2018.12.09, 07:41.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąEuropos bokštas ir savivaldybė buvo vieni iš pirmų blynų. O su Tower būtų viskas ok, jeigu ne senoji dalis.
Aš tai kaip tikrai gerą kokybę įtraukčiau Green Hall (ypač 2) ir Baltic Hearts. Ten irgi NMC. Tik man Baltic Hearts pavadinimas nepatinka - jų ta širdelių forma (ir tai, daugiau trikampių) matoma tik per mapsą iš viršaus. Realiai ant žemės stovinčiam padarui jie labiau panašūs į nusileidusias ir tvarkingai sutūpusias skraidančias lėkštes, todėl labiau būtų tikę kažkas iš kosminių pavadinimų. Labiau atitiktų vaizdą ir kurtų tikrai kietą brendą.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimąMano nuotrauka iš spalio mėn.
Comment
-
Taigi toks unikalus grožis, turistai iš Amerikos ir Kinijos paliubomu plūs. Kai kinai atvažiuos pas mus ir pamatys mūsų Šanchajų, tada supras kokią klaidą padarė, kad sugriovė savo autentišką Šanchajų ir vietoj jo pristatė beveidžių monstrų. Tatai supratę, jie nugriaus visus tuos monstrus ir vėl pristatys medinukų. Jų pavyzdžiu paseks visas pasaulis - netgi Dubajus, Niujorkas ir Klaipėda. Šnipiškės edukuos pasaulį!!! Misija - pirmyn į praeitį!!!Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTaigi toks unikalus grožis, turistai iš Amerikos ir Kinijos paliubomu plūs. Kai kinai atvažiuos pas mus ir pamatys mūsų Šanchajų, tada supras kokią klaidą padarė, kad sugriovė savo autentišką Šanchajų ir vietoj jo pristatė beveidžių monstrų. Tatai supratę, jie nugriaus visus tuos monstrus ir vėl pristatys medinukų. Jų pavyzdžiu paseks visas pasaulis - netgi Dubajus, Niujorkas ir Klaipėda. Šnipiškės edukuos pasaulį!!! Misija - pirmyn į praeitį!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kiskiov Rodyti pranešimą
O man gražu bei jauku, čia ir ramiau, ir mažiau žmonių, ir gamtos daugiau.
Comment
-
O man gražu bei jauku, čia ir ramiau, ir mažiau žmonių, ir gamtos daugiau.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
O man gražu bei jauku, čia ir ramiau, ir mažiau žmonių, ir gamtos daugiau.
- 4 patinka
Comment
-
O man gražu bei jauku, čia ir ramiau, ir mažiau žmonių, ir gamtos daugiau.Paskutinis taisė evvt; 2018.12.15, 09:28.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąArba būdas kaip pagrįsti priešiškumą naujai statybai ir investicijom.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment