NMC nuo Crowne Plaza šiandien:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Kam share'inti ligonio komentarus, tuo pačiu provokuot jį ir suteikt iliuzijų, kad jis kažkam įdomus?
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąJis kaip marazmatikas. Kaip nori išvartys bet ką. Vilniaus plotas 401 kv. km. Miškai sudaro ~40% to ploto. Reikėtų dar paieškoti Europoje miestų, kurių plotas būtų ne tik toks didelis, bet miškai tiek užimtų.
Aš tai jo nesuprantu. Jeigu jam patinka gamta, tai ko neišvažiuoja į miestelį ar kaimą. Be to, juk foto yra NMC. Tai verslo centras, kurio tikslas yra koncentruoti aukšti pastatai. Kažin ar ji kovoja už Labanoro girią, ar miškų saugojimas įeina tik į Vilniaus ribas
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąNMC nuo Crowne Plaza šiandien:
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Jeigu ne #Tower, tai architektūrinė kalva būtų tokia mažytė, kompaktiška.
Dabar tik reikia, kad ji būtų tolygi. Tam yra būtinas ne mažesnis pastatas tarp Tower ir Europos. Dėl to man labai nepatiko idėja būtent toje vietoje Lvovo g. statyti 8 aukštų pastatą. Aišku, dar yra variantas vietoj kolegijos.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Man atrodo ir sakęs yra Pakalnis, kad nebūtinai Europa turi būti. Klausimas gi ar kas nors ryšis statyti.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Klausimas, ar reikia? Ar ekonomiškai viable?Ir ar žmonės nori dirbti aukštame pastate ar visgi žemesniame, kur per kelias minutes gali nukeliauti žemyn. Šiaip paskutinius kelis metus pasaulyje matosi tendencija raukti su visokiais megatall (500+m) dangoraižiais. Kinijoje bent keli tokie projektai buvo "nukirpti" jau statybos eigoje. Saudo Arabija irgi nebestato savo 1000m dangoraižio. Statymas vien vardan aukščio, panašu, išeina iš mados. Tai klausimas, kiek Vilniuje realiai praktiška statyti ką nors aukštesnio, nei 100-120metrų? Ar išvis praktiška statyti ką nors aukščiau ~10 aukštų?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Jeigu kamščiai auga, tai būtų praktiškiau statyti nebe NMC.Aviate, navigate, communicate
- 5 patinka
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Jeigu kamščiai auga, tai būtų praktiškiau statyti nebe NMC.
(nu, nes pašilaičiuose, pilaitėj, aplink spaudos rūmus irgi kamščiai auga - ofisų pristatė ir auga)Paskutinis taisė julius; 2018.11.29, 09:46.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąMan tai ne, jis jau dvelkia senove. Pagal savo laikmetį, aišku, tai yra labai geras pastatas, bet yra daug naujesnių ir gražesnių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąAr Lietuvos viesbutis tik man vienam atrodo graziausias NMC pastatas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąAr Lietuvos viesbutis tik man vienam atrodo graziausias NMC pastatas
Iš priekinės pusės ir apšviestas tikrai visai nieko - daug panašių viešbučių yra JAV. Bet iš šono, žiūrint nuo Baltojo tilto tai tikrai ne, kažkokia aklina siaura siena.
Comment
-
Parašė Archdaily Rodyti pranešimąMano favoritas dabar 3-čia Burė. Visai kitoks spalvos koloritas ir forma, kuris pagaliau kiek išjudino NMC nuo statiškumo.
Comment
Comment