Dėl to bokštelio sutinku, tačiau jis labai neryškiai papaišytas, maždauk kaip RC tiltas tarp bokštų. Ar pamenat? Beto gana prastos vizualijos kaip tokiam projektui, gali ir tikiu kad dar tikrai keisis, vėlgi kaip ir su RC. Gal dar ne viskas prarasta...
Šaltinių namų statybai leidimas gautas, tik nebus statomas K3 korpusas. Aš kaip tik ten ir buvau rezervavęs butą Gavau raštą atvykti "pasišnekėti". Gal yra iš čia besilankančių likimo brolių? Gal jau lankėtės pas PK Invest?
Šaltinių namų statybai leidimas gautas, tik nebus statomas K3 korpusas. Aš kaip tik ten ir buvau rezervavęs butą Gavau raštą atvykti "pasišnekėti". Gal yra iš čia besilankančių likimo brolių? Gal jau lankėtės pas PK Invest?
(man tas projektas primena baisybiškus namus Teatro gatvėje, tik spalvotus, dar gal medinėm lentelėm apkals, kaip mačiau Stepono gatvėj... geriau net nederintų prie stiliaus, o neutralius padarytų. o panoramos gyventojams, kurių langai į senamiesčio pusę, tikrai pavydėtinos.)
Sutvarkius bokštelį ir laiptines gal ir nieko atrodytų. O dabar tikrai dvelkia maskvietišku kiču. Tas bokštelis be viršūnės arba su kitokia viršūne atrodytų daug geriau.
Comment