kažkada "15 min" rašė apie vu aišktelę, tai vu vadovybė ne tik nepraplės aikštelės, bet ją ir apmokestins po kelių metų.
tai iš vis smagu bus ten studijuojantiems
kažkada "15 min" rašė apie vu aišktelę, tai vu vadovybė ne tik nepraplės aikštelės, bet ją ir apmokestins po kelių metų.
būtų jėga - nes normalus studentas nebegali į lukoilą prasibrauti tarp visokių istorikų ekonomistų matematikų (VU) ir statybininkų, elektronikų ir gaisrininkų (vgtu) palūžusius golfus ar papiktintus bemvus.
būtų jėga - nes normalus studentas nebegali į lukoilą prasibrauti tarp visokių istorikų ekonomistų matematikų (VU) ir statybininkų, elektronikų ir gaisrininkų (vgtu) palūžusius golfus ar papiktintus bemvus.
Tokiu atveju galima pasinaudot kitos degalines paslaugomis.
O, žinok ten tų mašinų įvairių yra. Ir prabangių BMW ar Mercedes, o kartais ir parūdijusių opel ar ford mašiniukų šiaip nepasakyčiau, kad prabangių ten daug yra. Viena kita tiktai Va, kai konferencija kokia, šventė ar dar kas nors, ir kai atvažiuoja garbingų svečių, tai tada mašinų paradas būna kažkaip teko kelis sykius Zuoką matyt tik nzn kokiu pagrindu jis lankėsi
MTP statyba sparčiai juda toliau (nepalyginsi su anksčiau pradėtu bei šalia statomu VGTU MSC už LR biudžeto lėšas).
Jau kuris laikas, kaip prasidėjo fasado stiklinimo darbai:
Na, juda šis projektas. Ir vizualiai kaip ir į pabaigą sakyčiau. Langai praktiškai visi sudėti
Atrodo tikrai šauniai šis pastatas Tikrai tinka sudaryti naujoviškumo ir novatoriškumo įspūdį. Tik smalsu, kai pastatys likusius du korpusus (man atrodo tiek jų dar statys, tik anie bus žymiai mažesni), kaip ten su spalvom ar sugebes bent kiek ryškiau išskirti tuos pastatus? Nes vizualizacijose tai labai skiriasi spalvos... Gal nelabai noretųsi, kad jie visi būtų vienspalviai.
Man ir truputį blankokai atrodė.. Įdomu ką darys su išsikišančiomis monolitinėmis konstrukcijomis fasade, negi tokias ir paliks, nes kur ne kur jau pastoliai nurinkinėti
Vakar tik pro šalį skubėdamas kelias nuotraukas padariau. Kituose šonuose tik pradėta ardyt pastoliai, tad nefotografavau. Iki penktadienio turėtų būti viskas nuardyta, jei ne anksčiau.
Pasikartosiu, kad man patinka šis pastatas ir mano giliu įsitikinimu tų kolonų nei dažyti nei dar ką nors daryti nereikia tai suteikia kažkokio žavumo pastatui gal tik iš arčiau užkliūva kolonų ir sijų sandūros. Jos lyg ir užteptos, bet vis tiek šviečia galėtų dar pabandyti šiek tiek tuos mazgus pagražint. Kita vertus iš toliau tai praktiškai nesimato ir atrodo šauniai
Comment