Kažkur net mačiau vizualizaciją kaip pro Vingio parką lekia tramvajus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Akropolis Vingis“ (buv. gamykla „Velga“)
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKažkur net mačiau vizualizaciją kaip pro Vingio parką lekia tramvajus
Comment
-
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąNa panašu, kad tik pakraščiu eitų, tikėkimes.
Nors šie planai jau keičiami, kaip matom.
Šiaip jau, matant, kokios grustynės prie Šeškinės "Akropolio" man nekiltų abejonių dėl šios, kone idealios, vietos vystymo.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTaip ir buvo numatyta.
Nors šie planai jau keičiami, kaip matom.
Šiaip jau, matant, kokios grustynės prie Šeškinės "Akropolio" man nekiltų abejonių dėl šios, kone idealios, vietos vystymo.
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąKaip vartotojui tai aišku naudinga. Lygiai kaip ir kokios nors IKEA atėjimas, kuris turėtų pagyvinti tą miesto pusę, tačiau pastačius Akropolis II ko gero daugiau pasiskirstytų srautai, o ne atsirastų daugiau pinigų išlaidauti. O ar tai vystytojams naudinga tai nemanau.Išlaikyti du objektus daug brangiau kainuoja. Tik šioj vietoj būtų labai patogu atvykstantiems iš Baltarusijos.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąStrategiškai geresnė vieta, nei ten kur aplinkui kilometro spinduliu konkurentai "Ozas", "Panorama", "Senukai", "Europa", VCUP su patogesniais privažiavimais. O gyv.statybai palei Nerį vieta beveik ideali.
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąIš dalies geresnė. Ir man nuo namų būtų arčiau. Tačiau viešuoju transportu nusigauti sunkiau. Ir dar vienas dalykas, turintis įtakos. Jei aš važiuoju apsipirkt labai gerai, nerandu akropoly, ozas netoli. O čia nerastum reiktų grūstis per gabalą miesto. Gyv. statybai tai tobula ko gero vieta, tik reiktų išnaudot tinkamai apstatant.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš "Akropolį" kelis kartus apvažiavau "garbės ratu" - dabar vengiu. "Ermitaže" pirkti ką nors statybinio yra tragiškai nepatogu (nors ir vilioja 25% nuolaidomis).
Comment
-
http://verslas.delfi.lt/nekilnojamas....d?id=62183179
"Pradėti darbai prie sostinės Vingio parko įsikūrusios buvusios gamyklos „Velga“ teritorijoje. Skelbta, kad šioje vietoje gali atsirasti antrasis „Akropolis“."
nieko konkretaus neminima.
Comment
-
Gal kiek senoka naujiena, bet niekas nieko neskelbė...
DĖL SKLYPŲ GELEŽINIO VILKO G. 2 SUSISIEKIMO KOMUNIKACIJŲ IR JŲ INŽINERINIŲ TINKLŲ PROJEKTAVIMO, ĮRENGIMO IR NAUDOJIMO SUTARTIES TVIRTINIMO
Savivaldybė pritarė šiai sutarčiai.
Comment
Comment