Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos prokuratūrų rūmai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

būčiau dėkinga, tada nebus gėda rytoj per susirinkimą kažkuo pasižymėti
    einu mapse pažiūrėsiu nors apie ką kalba eina...
    (:

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
      Nu ten šalia, palei Rinktinės g. yra du pastatukai, berods 3 aukštų. Abiejuose, kaip suprantu - Vilniaus apskrities prokuratūra įsikūrusi. Tai va juos abu dabar šiek tiek rekonstruoja ir jungia tarpusavyje. Pasistengsiu šiandien pafotkint.
      Tas pastatas, kuris arčiau turgaus - Vilniaus apygardos prokuratūra (rimtesnės bylos, FNTT, STT bendradarbiavimas). Jis šiek tiek geresnės būklės nei esantysis arčiau naujojo kubo - Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra.
      Kiek man ten teko lankytis, tai Apylinkės pastato būklė tikrai buvo prasta, žiemą šalta, parketas braška, durys šleivos, darbuotojam vietos nėr, žodžiu, tikrai visiškai nesolidžiai.
      Sujungimas ir remontas gana reikalingi, manau. Nuo to darbo kokybė pakils tikrai. Va pinigų etatam nėra tik (čia ne apgailestavimas ), dėl to su temniakais ir nesiterlioja, dėl to ir lieka teisingumas neįgyvendintas.
      Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Gal kas turite žinių apie Rinktinės g. 9 ir 11 namų rekonstrukciją ir sujungimą? Atrodo visai įdomus projektas, tik niekur nerandu informacijos apie jį. Gal reikėtų padaryti temą?

Comment

Kazin ar verta kurti tema nes pastatai jau sujungti, 9 namas renovuotas ir 11 jau baigiamas renovuoti

Comment

Parašė cakome_algo Rodyti pranešimą
              Kazin ar verta kurti tema nes pastatai jau sujungti, 9 namas renovuotas ir 11 jau baigiamas renovuoti
              O kas ten bus - ofisai kažkokie?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                O kas ten bus - ofisai kažkokie?
                Tai gal ne 9 ir 11, o 7 ir 9? Ar čia dėl atsiradusio kubo adresai persiskirstė? Bus Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra.
                Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Teisingai 7 ir 9, susimaisiau ir pats

Comment

Gal yra kokių vizualizacijų?

Comment

Comment

Labai jau slegiantis tas juodas kubas, o ir langų išdėstymas....

Comment

O man jis įdomus Gražus nežinau, bet kad įdomus tai tikrai. Ypač važiuojant naktį kuomet jis žalią spalvą įgauna. O tie langai man primena tarsi jis būtų apklijuotas pleistriukais, tarsi simbolizuoja instituciją, kuriai tikrai reikia gydymo
                          Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                            O man jis įdomus Gražus nežinau, bet kad įdomus tai tikrai. Ypač važiuojant naktį kuomet jis žalią spalvą įgauna. O tie langai man primena tarsi jis būtų apklijuotas pleistriukais, tarsi simbolizuoja instituciją, kuriai tikrai reikia gydymo
                            Tikra tiesa

Comment

Man taip pat šis pastatas patinka
                              DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Aš nesakau, kad šis pastatas man nepatinka, jis tiesiog labai slegiantis, bet geras architekto sumanymas. Tai juk ne koks "Vaikų Pasaulis" galų gale...

Comment

Iš vidaus labai gražu. Erdvu, vėsu. Tokia prokuratūra ir turi būti

Comment

Prokuratūrų rūmų architektūros vertinimas/apibendrinimas bei unikalūs brėžiniai

http://www.autc.lt/Public/HeritageOb...=3&oe=6&id=926
                                    Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

Comment

Neesu tikras, ar čia tinkama tam tema. Kitos lyg tai artimesnės neradau.

Teismų pastatą pretenduoja statyti „Hanner“, „MG valdos“ ir „Eikos“ antrinės įmonės

Čia apie planuojamą Teismų pastatą šalia Prokuratūros.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                        Neesu tikras, ar čia tinkama tam tema. Kitos lyg tai artimesnės neradau.

Teismų pastatą pretenduoja statyti „Hanner“, „MG valdos“ ir „Eikos“ antrinės įmonės

Čia apie planuojamą Teismų pastatą šalia Prokuratūros.
                                        Skamba gerai! Nera vizualkiu?

Comment

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
                                          Skamba gerai! Nera vizualkiu?
                                          pasiūlymus ruošia iki rugjūčio mėnesio.
                                          There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Working...
                                          X