Nu ten šalia, palei Rinktinės g. yra du pastatukai, berods 3 aukštų. Abiejuose, kaip suprantu - Vilniaus apskrities prokuratūra įsikūrusi. Tai va juos abu dabar šiek tiek rekonstruoja ir jungia tarpusavyje. Pasistengsiu šiandien pafotkint.
Tas pastatas, kuris arčiau turgaus - Vilniaus apygardos prokuratūra (rimtesnės bylos, FNTT, STT bendradarbiavimas). Jis šiek tiek geresnės būklės nei esantysis arčiau naujojo kubo - Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra.
Kiek man ten teko lankytis, tai Apylinkės pastato būklė tikrai buvo prasta, žiemą šalta, parketas braška, durys šleivos, darbuotojam vietos nėr, žodžiu, tikrai visiškai nesolidžiai.
Sujungimas ir remontas gana reikalingi, manau. Nuo to darbo kokybė pakils tikrai. Va pinigų etatam nėra tik (čia ne apgailestavimas ), dėl to su temniakais ir nesiterlioja, dėl to ir lieka teisingumas neįgyvendintas.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Gal kas turite žinių apie Rinktinės g. 9 ir 11 namų rekonstrukciją ir sujungimą? Atrodo visai įdomus projektas, tik niekur nerandu informacijos apie jį. Gal reikėtų padaryti temą?
O man jis įdomus Gražus nežinau, bet kad įdomus tai tikrai. Ypač važiuojant naktį kuomet jis žalią spalvą įgauna. O tie langai man primena tarsi jis būtų apklijuotas pleistriukais, tarsi simbolizuoja instituciją, kuriai tikrai reikia gydymo
O man jis įdomus Gražus nežinau, bet kad įdomus tai tikrai. Ypač važiuojant naktį kuomet jis žalią spalvą įgauna. O tie langai man primena tarsi jis būtų apklijuotas pleistriukais, tarsi simbolizuoja instituciją, kuriai tikrai reikia gydymo
Aš nesakau, kad šis pastatas man nepatinka, jis tiesiog labai slegiantis, bet geras architekto sumanymas. Tai juk ne koks "Vaikų Pasaulis" galų gale...
Comment