Meka
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos prokuratūrų rūmai
Collapse
X
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąHmmm.... Labai sunkus atrodo. Dar kai uzsides juoda apdaila, tai atrodys, lyg kvadratine, nepajudinama uola
Pas mus apskritai galėtų daugiau naudoti juodos arba tamsiai rudos spalvos, bent jau man tamsūs pastatai visai neblogai žiūrisi. Ir šiaip aš Vilniuje norėčiau matyti daugiau masyvių, brutualių, gerai užpildančių erdvę pastatų, kaip pvz. Vilniaus Vartai, etc.
Comment
-
Nematau nieko blogo tame "nepajudinamume". Esmė, kad šitas pastatas turi savo veidą, ko neturi daugelis kitų naujų beformių pastatų, neturinčių išsiskiriančios idėjos.
Pvz turistas išvažiavęs iš Vilniaus Prokuratūrų rūmus įsimins, kaip išskirtinės architektūros statinį, o visi kiti liks eiliniai statiniai.
Tik keista dėl langų, juk tose tuščiose vietose galėtų įdėti lango imitaciją. Nebent ten specialiai norėta ne vienodai "štrichuoti".
Comment
-
Parašė 4ward Rodyti pranešimąManau, Lupeikis isiamzins kaip pirmas architektas, kurio isskirtinis, isimintinas, konceptualus projektas buvo igyvendintas nepriklausomoje Lietuvoje. Vis delto sunku butu surasti statini, pastatyta Lietuvoje per pastaruosius 18 metu, padariusi man dideni ispudi"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Aš manau, jog šis pastatas yra tikra nesamonė. Jis tiesiog per brangus. Nesuprantu kaip valstybė skirsto prioritetus. Remti reikia mokslą, o ne statyti pastatus su brangiausia apdaila. Aišku nesakau, kad pastatas turi atrodyt skurdžiai ir baisiai, bet viskam yra savo ribos.
Tiesa, kiek žinau tos granito plokštės bus klijuojamos.
Comment
-
Turgaus bobutė:
"Nu tikrai baisu, tikra nesamonė, tiesiog siaubas, pusę Lietuvos biudžeto sukišo į vieną mažą pastatuką. Koks košmaras, teks uždaryti visas mokyklas..."
O šiaip tai manau, kad čia nėra nieko stebuklingo. Tiesiog prmąsyk stato NORMALŲ pastatą. Liūdna, bet matosi, kau jau "normaliais" pastatais mūsų visuomenei tapo pigios Maximos palapinės ir pigiausio stiklo sulčių pakeliai...
Tai atsiradęs aukštesnio lygio NORMALUS pastatas apšaukiamas "prabanga"
Comment
-
ilestmort
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąpagaliau ir lupeikiui pavyks istorijoje įsiamžint. puikus pastatas, 10balų....
Comment
-
pastatas kaip pastatas
jei būtų kur nors Viršuliškėse ar kitame miegamajame rajone, viskas ok.
ypač derėtų prie sovietinės architektūros.
ale dabar stato tiesiog parke. šalia gyvenu ir galiu pasakyti, kad tas monstras prie aplinkos VISIŠKAI nesiderina. ten reikia kažko lengvo, grakštaus, net ir klasikinis žalias stiklas labai tiktų. o dabar...juoda baisi dėžė. sed.Blogas, kuris ♥ Vilnių: EziukasVilniuje.lt
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąvisvien pinigus pragers. ir tuos 10 balų tavo pragers."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė T_Spark Rodyti pranešimąRemti reikia mokslą, o ne statyti pastatus su brangiausia apdaila. .
Comment
Comment