/\ na, galbūt... dar esu matęs foto iš stadiono Žalgirio, tai jis išvis kaip koks apokaliptinis objektas man ten pasirodė... matysim, ar urbanizacija dar labiau sugadins viską, ar visgi apdailins jo formas bendrame vaizde
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos prokuratūrų rūmai
Collapse
X
-
/\
Su tokiais giliais pamąstymais tikrai negerini Kauno įvaizdžio, apskritai užteks kompleksuoti, kad esi kaunietis, bandyk tame ir ką nors gero įžvelgti
Parašė liutass Rodyti pranešimąO mums tai koks skirtumas kaip jis atrodo ir kur jis stovi. Svarbu, kad patiems vilniečiams jis labai patinka ir kelia teigiamas emocijas pro jį važiuojant.Paskutinis taisė Lettered; 2008.09.20, 12:52.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątačiau panoramose (kad ir pastarose dvejose foto) nu jis čia atrodo kaip kokia dėžė, ne vietoj padėta
Mano nuomonė apie šį pastatą labai teigiama, o turint omeny mūsų lygį ir mentalitetą, tai tiesiog šedevras. Nei iš piršto laužtų "privalumu", nei tokio populiaraus reiškinio kaip "pažaista madžiagomis" čia nėra; viskas išspręsta lakoniškai ir profesionaliai. (Gal tik santykis su kita gatvės puse nėra labai geras, bet ar visada įmanoma viską 100% suvest?)Paskutinis taisė [sp]; 2008.09.28, 17:41.
Comment
-
Aš irgi mačiau tą keistą šviesą (Mulder, what was that?), ir kas dar įdomiau, man pasirodė, kad kai kurie langai neina tiksliai tarp perdangų, o per langus matosi perdangos, t.y., jie kažkaip lyg ir tarp aukštų yra.. Nors gal pasivaideno, dėl tos keistos šviesos..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąAš irgi mačiau tą keistą šviesą (Mulder, what was that?), ir kas dar įdomiau, man pasirodė, kad kai kurie langai neina tiksliai tarp perdangų, o per langus matosi perdangos, t.y., jie kažkaip lyg ir tarp aukštų yra.. Nors gal pasivaideno, dėl tos keistos šviesos..
Comment
-
Super pastatas, tiesiog amazing. Forma, juoda spalva, langų išdėstymas - norėtųsi Vilniuje matyti kuo daugiau tokių originalių, bet puikiai atliktų sprendimų Tas apšvietimas atrodo puikiai, bet spalvos norėtųsi kitos, tarkim raudonos, bet ir šita žalsvai melsva visai "baika". Žodžiu, 10/10.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment