Sniego g. susilygina su Pelesos g. ties stotimi. Tai viskas normalu ir logiška. Dabartinė paralelinė Pelesos g. atkarpa taps vienpusio eismo ir tik viešam transportui ir pagrindinis srautas ja eis palei bėgius. Tai likusios draugiškos Pelesos g. atkarpos srautas gi nedings, kažkur turės jungtis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius Connect - stoties rajono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Ji susilygina būtent į tą kelio atkarpą, kur prognozuojamas srautas 4 kartus mažesnis. Tai jeigu srautas nuo Pelesos į Sniego g. nedidės, tai man tik įdomu iš kur ir dėl kokių priežasčių išaugs Sniego g.? Aš tą teritoriją pažįstu kaip 5 savo pirštus , teikiu siūlymus Savivaldybei ir Seniūnijoms, gaunu atsakymus, tai kai kurie man prieštarauja logikai ir esamai situacijai, ypač srautų pasiskirstymui per tas gatves, kurios jau šiuo metu nesusitvarko su esamais, o jų rekonstrukcijai nėra techninių galimybių, jeigu bus palikta galimybė jose palikti automobilius. Tai tik tiek.
Comment
-
Siandien maciau viena stoties projekta pradineje fazeje, tarpinis taskas tarp Rygos ir Talino. simetriskai per pagrindine dabartinio pastato asi eina koridorius virs begiu su iejimu is Naujininku puses, ir i abi puses leidziasi eskalatoriai prie begiu, jokio reiksmingo begiu uzstatymo nesiulo, patys begiai net nedengti, tik stogas peronams.
Comment
-
Pagal techninę specifikaciją virš bėgių turi būti 1-3 aukštų geležinkelio terminalas, pageidautina su eksploatuojamu stogu. Nežinau kiek tiesiog koridorius gali atitiki tokias konkurso sąlygas? Gal ir atitinka, gal paprastas koridorius irgi atseit terminalo dalis. O eksploatuojamas stogas - tik pageidaujamas, neprivalomas.
Comment
-
Pratęstas „Vilnius connect“ projekto architektūros konkursas
„Atsižvelgdami į konkurso svarbą ir mūsų siekį pritraukti kuo daugiau dalyvių, priėmėme sprendimą pratęsti pasiūlymų pateikimo terminą iki birželio 7 dienos 14 valandos“, – BNS teigė „Lietuvos geležinkelių“ Komunikacijos departamento atstovas Martynas Burba.
...
M. Burba neatskleidė, kiek gauta pasiūlymų, bet tikino, kad jų yra. „Kitą savaitę pateiksime visą informaciją“, – pridūrė M. Burba.
Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/naujienos/m...ros-konkursas/
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąDubajus tai Dubajus, bet mane neramina Skandinavija. Lietuvoje tai dažniausiai reiškia pigias medžiagas, baltą spalvą ir daug dėžių
Comment
Comment