viskas būtų neblogai, tačiau žiūrint iš tolo pastato forma sunkiai suvokiama. Atrodo kaip blynas juodas (nuo Tauro kalno), gal stiklai per tamsūs, gal per mažai išlenktos pusapvalės formos. Iš arti kur kas geriau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras Saltoniškių g. 2
Collapse
X
-
Na, dėl šio objekto aukštingumo yra šioks toks išaiškinimas šių metų Archiformos pirmajame numeryje. Siūlau pasiskaityti.
Argumentai del naturalaus oro man neuprantami, nes, kaip sakiau, tai gadina pastato kokybini vaizda ir galbut (?) sufleruoja tai, kad ten nera normalios kondicionavimo ir vedinimo sistemos, kuri turetu uztikrinti kokybisko ir vesaus oro cirkuliacija (geresnio, nei tas "naturalus" iz gatves)...Paskutinis taisė laSSas_; 2007.07.23, 09:37.
Comment
-
Parašė JohnAtsiprasau uz toki kategoriskuma, buvau kiek paemes alaus
Nors ta "tendencija" su pravirais langais jau prasidejo kur kas anksciau: ... abu BCC centrai ... Visi su savo langais atrodo tiesiog pigiai...Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė John
Tiesiog priduoda "pigumo" (suprask, nera oro kondicionieriu ar normalios vedinimo sistemos)Paskutinis taisė B.S.; 2007.11.03, 05:07.
Comment
-
beje ir vejo atzvilgiu, langai atsidarantys i isore yra geresni, nes kuo didesnis vejas tuo labiau jie spaudzias prie remo, tai ypac aktualu akstaugiams. Tai buvo pritaikyta ir klaipedoj " K ir D" pastatams....."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė JohnNeisivaizduoju naujo kokybisko pastato Londone ar Paryziuje su "varstomais langais". O tai, kad to nepastebime, ko gero, sako kazka apie musu paciu architekturini ir technologini isprusima
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąJo geriau uostyt kondicionierių taip vadinamą orą, negu prasivert ir kvėptelt nors kiek normalaus (nors ir užteršo) oro.
Comment
Comment