Labai grazus. Ir visos trys skirtingos spalvos matos. Puiku
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras Saltoniškių g. 2
Collapse
X
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąPasikartosiu, bet dažniausiai tas pastatas atrodo vienodai rudas, su šiek tiek skirtingais purvinumo atspalviais
O vizualizacijoje buvo šviesus ir lengvas.
Jie ypač gerai turėtū atrodyti saulėtą vasaros dieną, po lietausParašas :)
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąAr toli ta Saltoniškių gatvė nuo NMC? Projektui - 10Parašas :)
Comment
-
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąLeido užsikarstyt ant naujos estakados, ar savavališkai prasibrovei?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė JohnO jeigu gatveje ant saligatvio metosi siuksles arba, atsiprasant, s*dai, tai irgi atrodo eklektiskiau tarsi kokie aksesuarai? Tas ir blogai, kad tokie dalykai kai kuriems atrodo priimtini... rezultate kencia pastatu ir viso miesto estetinis vaizdas.
Ar isivaizduotum tokius "pravirus langus" ant 1 Canada Square, Honkongo Bank of China and busimojo NYC Pasaulio Prekybos centro? Tai tiesiog rodo "zema lygi" architekturoje ir vystytoju bei architektu poziuryje i ju daromus projektus.
Beje, man tie praviri langai irgi visai derinasi, cia ne koks dangoraizis. Gyvenam zaliam mieste, ir man visai suprantamas darbuotoju noras praverti langa ir ikvepti naturalaus oro(net jei ir gatve salia). Butu daug geriau, jei viska iskirstumem, uzstatytumem betonu ir stiklu ir dziaugtumemes sklidinais langais ir elektriniu vejeliu, ar ne?
Comment
Comment