Va va, prasideda... Paaiškės, kad ten su tuo stadionu viskas, cituoju vieno labai žinomo veikėjo žodžius, "iki skausmo skaidru". Ir galiausiai bus pereita nuo savivaldybės prie vyriausybės biesas žino kokių veiksmų... Pvz., kaip šis atvejis, nenumatytos lėšų dalybos ir pan. LRV visai savo projektų nevykdo. Dar įdomu ką savivaldybė peš teisme?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Lyg ir niekas nebuvo įmetęs vaizdų iš 03.19 piketo prie Vyriausybės.
http://www.balsas.lt/video/187974Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVa va, prasideda... Paaiškės, kad ten su tuo stadionu viskas, cituoju vieno labai žinomo veikėjo žodžius, "iki skausmo skaidru". Ir galiausiai bus pereita nuo savivaldybės prie vyriausybės biesas žino kokių veiksmų... Pvz., kaip šis atvejis, nenumatytos lėšų dalybos ir pan. LRV visai savo projektų nevykdo. Dar įdomu ką savivaldybė peš teisme?
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąspėju, kad sumokės teismo išlaidas ir bus dar labai laimingi jei negaus kokių kitų mokesčių apmokėtKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVakar išrinkinėjo jau vieną kraną
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVakar išrinkinėjo jau vieną kraną
Comment
-
Teismas netirs skundo dėl nacionalinio stadiono statybos
Vilniaus apygardos administracinis teismas (VAAT) antradienį nusprendė nenagrinėti Vilniaus miesto savivaldybės skundo, kuriame Vyriausybė kaltinama Nacionalinio stadiono statybų vilkinimu, pranešė LTV laida „Panorama“.
VAAT teigimu, ieškinys nebus nagrinėjams, nes tokiu atveju teismui tektų vertinti Vyriausybės veiksmus, kas nėra VAAT kompetencija.
Vilniaus miesto savivaldybė praėjusią savaitę padavė Vyriausybę į teismą reikalaudama, kad teismas įpareigotų Vyriausybę skirti numatytas lėšas stadiono statybai arba motyvuotai atsisakytų tokio finansavimo.
delfi.ltgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąEina sau mažejimo seka... Pasižiūrėk
Comment
-
O aš dar niekaip neapsiprendžiu - labiau džiaugtis man ar liūdėti. Jausmas dvejopas - liūdna, nes futbolui mūsų šalyje skirtas Pelenės vaidmuo, o sporto arenos niekaip nepasistato be skandalų. Džiaugiuosi, nes milijonai galėjo nukeliauti neaiškiems partijų, prisidengusių sporto globėjomis tikslams. Aš labiau liūdžiu ne dėl pačio stadiono, kiek dėl tų kelių aikštelių šalia jo, kurios turėjo būti padarytos baigus pagrindinę areną - tos aikštelės būtų labai smarkiai pagelbėjusios mėgėjiškam ir profesionaliam futbolui Vilniuje. Džiaugiuosi, nes tie neaiškūs milijonai, sukišti į stadioną būtų buvę įvardijami kaip investicijos į sportą, taip neskiriant pinigų dešimtims kitų sporto objektų (tam pačiam futbolui) - dabar dar yra nedidelis šansas, kad taip neatsitiks. Liūdžiu, nes turbūt dar ilgai negalėsiu kaip vilnietis patirti to neapsakomo jaudulio, kuris apima stebint savo šalies nacionalinę rinktinę ar mėgstamą klubą sausakimšame stadione, bet taip pat džiaugiuosi, nes dabar rinktinė galės pavažinėti po visą Lietuvą - ją matys ne tik Kaunas ir Vilnius, bet ir Marijampolė, Klaipėda, Šiauliai ir Panevėžys. Liūdžiu, nes mano šalis ir toliau liks viena iš paskutinių Europoje, neturinti nacionalinio stadiono, bet džiaugiuosi, nes šis projektas man kaip žiūrovui yra labai ne prie širdies (stebėti veiksmą tokiame stadione - tas pats kaip žiūrėti iš Antakalnio kas darosi Žirmūnuose). Jei pastatysime tokį stadioną, tai ilgam būsime priversti jame žiūrėti mikrobų futbolą - apie geresnį, patogesnį galėtume užmiršti dar 50 metų į priekį..Paskutinis taisė bronius; 2008.04.17, 16:43.
Comment
Comment