Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė ViliusR Rodyti pranešimąRangovas yra vienas - Veikme. Veikme samdo subrangovus įvairioms projekto dalims vykdyti.
Aš nesakau kad nepavyks tiesiog įdomu technologiškai..Paskutinis taisė swindler; 2008.03.05, 22:01.
Comment
-
Parašė swindler Rodyti pranešimąesmes nekeičia. stadionas padalytas i lygias 74 dalis ir visi dirba savo gabaliuka.
Aš nesakau kad nepavyks tiesiog įdomu technologiškai..
Comment
-
Vilniaus valdzia skaidrina stadiono projekta
Nacionalinio stadiono techninis projektas ir sąmata – atviri visuomenei
Vilniaus miesto savivaldybėje įrengtas kabinetas, kuriame kiekvienas besidomintis Nacionalinio stadiono statybomis galės susipažinti su techniniu projektu ir sąmata. Kabinete apsilankyti ir su minėtais dokumentais susipažinti galės kiekvienas pageidaujantis, prieš tai pasirašęs registracijos knygoje.
Susipažinti su dokumentais gyventojai galės 2008 m. kovo 3-15 d. 237 kabinete (2 a.) nuo 9 iki 12 val.
Tikimasi, kad šis atviras Nacionalinio stadiono techninio projekto ir sąmatos pristatymas išsklaidys visuomenėje kylančias abejones dėl statybos skaidrumo ir sąmatos dydžio.
is vilnius.lt
gal kas is forumieciu noretu ten nueiti ir paskui cia visiems papasakoti ka mate?Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimągal kas is forumieciu noretu ten nueiti ir paskui cia visiems papasakoti ka mate?
Manęs jau kuris laikas neapleidžia nuojauta, kad Kirkilas persigalvojo ir neketina skirti tų 200, tik tempia gumą, kad galiausiai galėtų pareikšti jog viskas čia vyksta neskaidriai.
Comment
-
Pagaliau atnaujintas www.development.lt - yra info apie ir apie stadiona ir daugeli kitų ne(naujų) projektų, kuriuos lietuvaičiai rodys MIPIM 2008 parodoj Kanuose.
Comment
-
Parašė .junkiePagaliau atnaujintas www.development.lt - yra info apie ir apie stadiona ir daugeli kitų ne(naujų) projektų, kuriuos lietuvaičiai rodys MIPIM 2008 parodoj Kanuose.Seating capacity of the stadium: 23,800 capacity for sporting events and 37,000 capacity for entertainment events
Comment
-
Parašė .junkie Rodyti pranešimąPagaliau atnaujintas www.development.lt - yra info apie ir apie stadiona ir daugeli kitų ne(naujų) projektų, kuriuos lietuvaičiai rodys MIPIM 2008 parodoj Kanuose.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKodel nera Siauliu?
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąLet's face it - 2009 stadiono neturėsim, per daug politinės košės verda. O dar rinkimai tuoj.. Sad but true.
Comment
-
Politikai pas mus įpratę ožiuotis ir kelti asmeninius ar partijinius interesus aukščiau visko. Elgiasi kaip vaikai, smėlio dėžėje, nepasidalinę kastuvėliu. Apgailėtina..*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė .junkie Rodyti pranešimąŠiauliai beje nevažiavo i Kanus ir pernai, tik projektukus savo i info medžiaga pateike, o šiemet išvis šnipštas gavosi - politikai tiesiog nubalsavo NE "bereikalingam lėšų švaistymui".
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąLet's face it - 2009 stadiono neturėsim, per daug politinės košės verda. O dar rinkimai tuoj.. Sad but true.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Aš suprantu, kad nekuriems Kauno arena yra tas objektas apie kurį ne tik kad reikia, bet būtina kalbėti visose šio forumo temose, tačiau tam nepritariu. Šioje temoje prašyčiau talpinti naujienas ir informaciją apie Nacionalinį stadioną. Tuo tarpu grybų karas persikelia čia: http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=5909&page=4
Comment
Comment