/\ Lt yra regbio lyga?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Valstietis Rodyti pranešimą/\ Lt yra regbio lyga?
Comment
-
Parašė Valstietis Rodyti pranešimąIr jai tikrai būtinai reikia 25tkst. vietų stadiko?
Comment
-
Parašė LeBronius23 Rodyti pranešimągalbut si stadiona galima butu panaudoti ir regbio varzyboms!
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąir Kauno Dariaus ir Girėno stadione vyksta kai tam reikalas būna...You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Esu matęs prieš porą metų gal, žaidė berods, Baltijos lygos ar kažkokios tai lygos rungtynes su rusų komanda. Dėl vartų dabar tiksliai nepasakysiu kaip juos ten gamino, vežė ar dar ką darė jei gerai pamenu, tai prie futbolo vartų kažkaip ilgus strypus lyg primontavę buvo ir gavosi kažkas panašaus į regbio
Comment
-
Parašė TukasLT Rodyti pranešimąna kad sonai nugremzti, as manau vien tam, kad tai laiko daugiau pazeistos vietos, todel jas reikejo pasalinti, as logiskai taip mastau... o del armaturos pasalinimo tai nezinau, gal kas pataisysKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė TukasLT Rodyti pranešimąna kad sonai nugremzti, as manau vien tam, kad tai laiko daugiau pazeistos vietos, todel jas reikejo pasalinti, as logiskai taip mastau... o del armaturos pasalinimo tai nezinau, gal kas pataisysMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Vyrai dirba, kad stadionas Vilniuje atsirastų laiku:
Savivaldybėje įvyko pasitarimas dėl Nacionalinio stadiono statybų eigos
Vilniaus miesto savivaldybėje įvyko pasitarimas dėl Nacionalinio stadiono statybų darbų eigos, kuriame dalyvavo meras Juozas Imbrasas, jo pavaduotojas Evaldas Lementauskas, Administracijos direktorius Gintautas Paluckas, uždarųjų akcinių bendrovių „Eika“, „Skala“, „Vilniaus kapitalinė statyba“ vadovai. Susitarime buvo tartasi, kaip spartinti statybų darbus ir efektyviai juos koordinuoti.
Šiam tikslui bus sudaryta ne mažiau 10 narių darbo grupė, vadovaujama mero pavaduotojo Evaldo Lementausko. Tarp svarbiausių būsimos grupės uždavinių – efektyvus finansinių ir žmonių išteklių administravimas, numatoma, kad grupė spręs Nacionalinio stadiono marketingo klausimus.
Iš vilnius.ltMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąŠiam tikslui bus sudaryta ne mažiau 10 narių darbo grupė, vadovaujama mero pavaduotojo Evaldo Lementausko
<...>
grupė spręs Nacionalinio stadiono marketingo klausimus.
Iš vilnius.ltYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąka statybininkai ir savivaldybes biurokratai supranta apie stadionu marketinga... nu nebent kaip sau patogesenes lozes isirengti
Comment
-
Parašė Meier Rodyti pranešimąTai nereikia suprasti, kad spręsti. Visada galima pasitelkti srities žinovus, o šiuo atveju nuspręsti stadiono marketingą patikėti profesionalų įmonei.
Nori turbut klerkai, kad statybininkai pasijustu labai svarbus ir kad jiems ne px butu stadiono statyba, tai ir juos tipo prie chebros priiminet sprendimusMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Siaip jau tokia kaimynyste kiauliopolis kogero neturetu skustis, jei tarkime Lietuvos futbolo rinktine ten zais. Tarkim prisiminus paskutine skotu viesnage ir ju paliktu pinigu kieki... bent pora panasiu sirgaliu desantu ir manau tikrai atsipirks tokie smulkus nepatogumai kiauliopoliui.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
Comment