Parašė Irmux
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
dėl valstybės skiriamų lėšų, duomenys niekur nekonfigūruoja, gali būti, kad skirs tiek kiek reikės, spręsis eigoje.Gal vėliau ir daugiau info pasirodys...Paskutinis taisė Irma; 2007.07.04, 14:18.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė ricardukas Rodyti pranešimąna belieka pasidziaukti, kad pradejo reikalai judeti, tik man kazkaip sunkiai tikisi, kad uz 200 mln padaris, mano nuomone reiks daugiau, o didziaja daly is es pinigu gaus
Comment
-
Velnias aš dabar pasirodysiu nenuoseklus, d'oh Bet gal ir gerai, jei bus 25 "štukelės" viečikių
O mano nuomonę nulėmė Deflyje str. apie Aerosmith koncą kažkokiam latviešų Skonto stadione. 1 foto:
1.
Tikrai mažas. Dabar pasikilo klausimas. Kaip į naują stadioną seksis kviest tarkim užsienio žvaigždes. Bo Latvija gali būt kaip ir konkurentė. Nes yra vidurinė iš trijų Baltijos šalių
Anyway, kol nepradės rimtų darbų daugiau šia tema nekomentuosiu
Comment
-
rat, atidžiau skaityk:
37 000 vietų pramoginiams renginiams.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąMan atrodo, kad tu absoliučiai neturi jokios nuovokos apie tai ką čia pypauji.Uz Lietuva
Comment
-
Parašė ricardukas Rodyti pranešimąir kodel taip tau atrodo?
Apie kainą išvis siūlau nepypaut, kiek gali kainuot kiek ne, nes neturi jokios elementarios nuovokos iš ko ta kaina susideda, kas pagrinde ją sukelia. Apie ES lėšas taip pat.
Comment
-
Parašė vaidasc5 Rodyti pranešimąDeep'ai, suprantu dirbi statybų sferoj ir tuščiai žodžiais nesimėtai, bet stadionus Lietuva irgi ne kasmet statos, tai turbūt nelabai kas dorai ir žino, kiek užtruks jų statyba.
O gal vis tik spės iki 2009 vasaros? (Čia aš tik save raminu...)
Gerai, kad bent jau projektas nestovi vietoj.
Comment
-
Parašė vaidasc5 Rodyti pranešimąDeep'ai, suprantu dirbi statybų sferoj ir tuščiai žodžiais nesimėtai, bet stadionus Lietuva irgi ne kasmet statos, tai turbūt nelabai kas dorai ir žino, kiek užtruks jų statyba.
O gal vis tik spės iki 2009 vasaros? (Čia aš tik save raminu...)
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPasakysiu paprastai. Aš asmeniškai žinau šiek tiek daugiau ir esu iš vienos pusės susijęs su būsimo stadiono statyba.
Gerai, kad bent jau projektas nestovi vietoj.
Speju, kad tamsta is Viltektos busi. Arba savivaldybes?Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąTai jei zinai daugiau, gal nelaikysi paslapty ir pasidalinsi su visais laukianciais bent kokios info...
Speju, kad tamsta is Viltektos busi. Arba savivaldybes?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPasakiau viską ką norėjau pasakyt. Jeigu tu nori sužinot kada prasidės statybos tuomet pasakysiu, turėjo prasidėt praėjusį mėnesį.
Nes tam, kad prasidetu darbai reikalingas rangovas, o apie rangovo parinkima kazkaip nesigirdejo.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąJeigu tu nori sužinot kada prasidės statybos tuomet pasakysiu, turėjo prasidėt praėjusį mėnesį.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąAr cia teorine pradzia, kad suspet iki 2009 vidurio ar taip buvo planuojama, tik del kazkokiu (tam tikru) priezasciu stroikes neprasidejo?
Nes tam, kad prasidetu darbai reikalingas rangovas, o apie rangovo parinkima kazkaip nesigirdejo.
Čia yra svarbiausia ir kada jos atsiras neaišku. Paskaityk spaudos pranešimą dar kartą ir pažiūrėk kas ruošiamasi daryti ir iki kokios datos. Pagalvok ar tie veiksmai jau ne n kartų kartojasi? Po to pagalvok kada realiai galėtų prasidėti statybos ir kiek laiko gali trukti tokios statybos. Gerai bent jau viena kaip jau sakiau. Projektavimas vyksta.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVistiek mane domina finansavimo šaltiniai. Kas finansuos galimybių studiją, techninį projektą, statybas, eksploataciją?
Beja, kadangi Kauno arenai buvo pažadėta 60 mln. tai stadinionui koks 100tukas būtų pats tas.Paskutinis taisė deep'as; 2007.07.04, 16:14.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPirma reikia politinės valios ir darbo. Iš to turėtų atsirasti lėšos.
Čia yra svarbiausia ir kada jos atsiras neaišku. Paskaityk spaudos pranešimą dar kartą ir pažiūrėk kas ruošiamasi daryti ir iki kokios datos. Pagalvok ar tie veiksmai jau ne n kartų kartojasi? Po to pagalvok kada realiai galėtų prasidėti statybos ir kiek laiko gali trukti tokios statybos. Gerai bent jau viena kaip jau sakiau. Projektavimas vyksta.
Taip klausiu, nes sakei, kad zinai daugiau negu kiti, todel ir kreipiuosi i tamsta kaip i daugiau zinanti kolega...Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
Comment