Parašė Visdarlietus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimąMan tai nėra nelogiška šita versija.- Atleistas už financial misconduct, dingę dideli pinigai - faktas
- Dingęs iš eterio - faktas
- Kariauja Ukrainoje - labai plačiai pasklidęs gandas, tikiu, kad faktas
Kaip, bent teoriškai, įmanoma iš savo darbdavio įmonės gauti į savo sąskaitą 25mln ir kur egzistuoja toks online kazino, kuriame galima tiek pralošti, jau nekalbant apie tai, kaip galima be jokių trikdžių iš bankų pusės pervest kažkur tokius pinigus?
Aš kai iš savo lietuviškos SEB sąskaitos pervedinėjau vos 50K į savo Swedbank švedišką sąskaitą man jau stabdė pervedimą ir skambinėjo iš banko pasiklausti kaip čia kas, ar tai tkrai aš pervedinėju ir kokiais tikslais, tai ką jau kalbėt apie 25mln...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTruputukas gandų:
- 1 patinka
Comment
-
Švietimo, mokslo ir sporto ministerija galėtų prisiimti dalį Nacionalinio stadiono pabrangimo - LRT
kai mokytojams tai pinigų nebuvo ir jokių galimybių net į kalbas nesileido.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąĮdomu, kodėl būtent šis objektas toks "užeiktas" kitų miesto projektų kontekste.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Tai tada pas tamstai problemos su logika.
Kaip, bent teoriškai, įmanoma iš savo darbdavio įmonės gauti į savo sąskaitą 25mln ir kur egzistuoja toks online kazino, kuriame galima tiek pralošti, jau nekalbant apie tai, kaip galima be jokių trikdžių iš bankų pusės pervest kažkur tokius pinigus?
Aš kai iš savo lietuviškos SEB sąskaitos pervedinėjau vos 50K į savo Swedbank švedišką sąskaitą man jau stabdė pervedimą ir skambinėjo iš banko pasiklausti kaip čia kas, ar tai tkrai aš pervedinėju ir kokiais tikslais, tai ką jau kalbėt apie 25mln...
Bet per kelis metus per kelis kazino galima nemažai pralošt.
Aukštas pajamas gavo ilgai, kelių įmonių vadovas, turėjo būti auksinis klientas, manau ne viename banke, su limitais dideliais.
O būdų per įvairius partnerius išsiimti pinigus irgi daug.
OK, suprantu, kad gandai, bet ką jis dar galėjo su tais pinigais nuveikti? Kyšiai, giminėms išdalint, pravartot, pralošt, pabėgt į trečią pasaulį…
Kokios kitos tada versijos?
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimą
Suma tikrai per didelė.
Bet per kelis metus per kelis kazino galima nemažai pralošt.
Aukštas pajamas gavo ilgai, kelių įmonių vadovas, turėjo būti auksinis klientas, manau ne viename banke, su limitais dideliais.
O būdų per įvairius partnerius išsiimti pinigus irgi daug.
OK, suprantu, kad gandai, bet ką jis dar galėjo su tais pinigais nuveikti? Kyšiai, giminėms išdalint, pravartot, pralošt, pabėgt į trečią pasaulį…
Kokios kitos tada versijos?
Nieko jis negalėjo su tais pinigais padaryti, nes jis jų net nebūtų gavęs. Čia jau jeigu kažkas norėjo kurti gandus, tai bent galėjo sugalvot kažką labiau realistiško, nežinau, kad pvz BaltCap norėjo greit ir lengvai užsidirbt iš tų pinigų, investavo juos į kažką, pvz akcijas, ir vietoje profito sudegė kažkiek % kuriuos jie dabar ir nori kompensuot per indeksaciją... Na ar dar kažką, kas bent jau neskambėtų juokingai ir nebūtų paneigiama per kelias sekundes.
Bet šis žmogelis puikiai žino savo tikslinę auditoriją ir jam net nereikia bandyt sugalvot kažką įtikimo, nes ta auditorija kaip tik mėgsta ryti tokį š kaip "Tapkinas pokeristas nevykėlis pralošė visus Ukrainos paramos pinigus kur ką tik surinko, o už tai kas liko nusipirko bemsą!!!"
- 7 patinka
Comment
-
Aš net nežinau ar jūs juokaujat, ar rimtai spėliojat kaip čia kas galėjo būti
Nieko jis negalėjo su tais pinigais padaryti, nes jis jų net nebūtų gavęs. Čia jau jeigu kažkas norėjo kurti gandus, tai bent galėjo sugalvot kažką labiau realistiško, nežinau, kad pvz BaltCap norėjo greit ir lengvai užsidirbt iš tų pinigų, investavo juos į kažką, pvz akcijas, ir vietoje profito sudegė kažkiek % kuriuos jie dabar ir nori kompensuot per indeksaciją... Na ar dar kažką, kas bent jau neskambėtų juokingai ir nebūtų paneigiama per kelias sekundes.
Bet šis žmogelis puikiai žino savo tikslinę auditoriją ir jam net nereikia bandyt sugalvot kažką įtikimo, nes ta auditorija kaip tik mėgsta ryti tokį š kaip "Tapkinas pokeristas nevykėlis pralošė visus Ukrainos paramos pinigus kur ką tik surinko, o už tai kas liko nusipirko bemsą!!!"
Jei mes dėl šito bent sutariam, tai galim paspėliot kur pinigai.
Tiesiog variantas: fiktyvios užsienietiškos sąskaitos draugiškoms įmonėms, kriptovaliutos ar fake konsultacijos ir voila
Aš nesakau, kad taip buvo, bet dalis tiesos nemunėlio ganduose kol kas neatrodo
neįmanoma.
O kokios jūsų versijos tada?
Comment
-
Aš net nežinau ar jūs juokaujat, ar rimtai spėliojat kaip čia kas galėjo būti
Nieko jis negalėjo su tais pinigais padaryti, nes jis jų net nebūtų gavęs. Čia jau jeigu kažkas norėjo kurti gandus, tai bent galėjo sugalvot kažką labiau realistiško, nežinau, kad pvz BaltCap norėjo greit ir lengvai užsidirbt iš tų pinigų, investavo juos į kažką, pvz akcijas, ir vietoje profito sudegė kažkiek % kuriuos jie dabar ir nori kompensuot per indeksaciją... [/I]
Comment
-
tai pala, atleido už financial misconduct, padavė į prokuratūrą ar ne?
Jei mes dėl šito bent sutariam, tai galim paspėliot kur pinigai.
Tiesiog variantas: fiktyvios užsienietiškos sąskaitos draugiškoms įmonėms, kriptovaliutos ar fake konsultacijos ir voila
Aš nesakau, kad taip buvo, bet dalis tiesos nemunėlio ganduose kol kas neatrodo
neįmanoma.
O kokios jūsų versijos tada?
"Financial misconduct" gali būti tiesiog neatsakingi sprendimai, kurie privedė prie finansinių nuostolių. Mano versija yra labai paprasta - nėra absoliučiai jokios prasmės spėlioti ir išsigalvoti dalykus, kol nieks nėra aišku. Tiesą sakant man visiškai dzin tie vidiniai fondo reikalai, man žymiai svarbiau yra potenciali indeksacija, jos dydis ir kas visgi kabino/kabina makaronus žmonėms, Šimašius ar Benkunskas, kurie viens kitam prieštarauja.
- 3 patinka
Comment
-
"Financial misconduct" gali būti tiesiog neatsakingi sprendimai, kurie privedė prie finansinių nuostolių. Mano versija yra labai paprasta - nėra absoliučiai jokios prasmės spėlioti ir išsigalvoti dalykus, kol nieks nėra aišku. Tiesą sakant man visiškai dzin tie vidiniai fondo reikalai, man žymiai svarbiau yra potenciali indeksacija, jos dydis ir kas visgi kabino/kabina makaronus žmonėms, Šimašius ar Benkunskas, kurie viens kitam prieštarauja.
Comment
-
Dar kartą: jis tiesiog negalėjo gauti tų pinigų, tad visa šita istorija yra absoliutus š visokiems celofanų, gražulių ir šeimų maršų fanams.
Comment
-
10 metų kartu šauniai investavo, o tada vienas blogas investinis sprendimas ir į prokuratūrą? 90% fondų valdytojų tada sėdėtų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kokie buvo dideli projektai Vilniuje, kurie sėkmingai įgyvendinti? Praktiškai visi dideli projektai arba giliai stalčiuje arba nuolat stringa.
Tauro kalno koncertų salė
Pastatyti du darželiai, vietoje viaduko nuo Artery iki Baltojo tilto
Architektūros parkas vietoje Žalgirio stadiono
Viskam sutrukdė pandemija, migrantai ir lustų trūkumas.Aviate, navigate, communicate
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tramvajus
Tauro kalno koncertų salė
Pastatyti du darželiai, vietoje viaduko nuo Artery iki Baltojo tilto
Architektūros parkas vietoje Žalgirio stadiono
Viskam sutrukdė pandemija, migrantai ir lustų trūkumas.
- 1 patinka
Comment
-
Man kilo tokia mintis apie tą praloštų milijonų gandą - prisidirbusiųjų chebrytė specialiai į eterį išmetė tokį gandą, kad pasijuokti ir diskredituoti tuos, kurie pakimba ant tokio gando, ir paskui sakyti: ,,Matote kokie bepročiai, kurie mus kaltina korupcija! Negi 5 juos gali kažkas rimtai žiūrėti?''.
O šiaip man užteko, kad VMS gina ne miesto biudžeto interesus, o investuotojo, ir daugiau nebenoriu net laiko skirti šitam klausimui.
- 2 patinka
Comment
-
Vilniaus tarybos narys teigia, kad buvęs „BaltCap“ partneris kazino pralošė 25 mln. eurų. Fondas: tai spekuliacijos
Nepriklausomas Vilniaus miesto tarybos narys Aleksandras Nemunaitis feisbuko paskyroje skelbia, kad, nepatvirtintais duomenimis, buvęs „BaltCap“ partneris Šarūnas Stepukonis sugebėjo pralošti krūvą ne savo pinigų vienam „online kazino“.
Politikas atsisakė įvardyti šaltinius, iš kurių gavo informaciją apie Š. Stepukonio tariamai kazino praloštus milijonus eurų. „Tikrai ne, jokiais būdais nesakysiu. Bet aš jais pasitikiu“, – sakė politikas.
A. Nemunaitis netgi tvirtina, kad žino, kuris tai kazino, bet jo negali nurodyti. „Žinau, žinau, kuriame kazino, – tvirtino jis. – Pas mane iš skirtingų vietų suplaukė informacija, kuria aš pasidalijau.“
„BaltCap“ vadovaujantis partneris Simonas Gustainis Alfa.lt atsiųstame komentare teigia, kad bet kokia informacija, skleidžiama trečiųjų šalių, tėra spekuliacija, kurios fondas nekomentuoja.
Comment
Comment