baseinas irgi ruosiasi buti "nacionaliniu"?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Teismas uždraudė pasirašyti nacionalinio stadiono koncesijos sutartį
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/nekilno....d?id=80525027
Comment
-
Parašė Edis Rodyti pranešimąTeismas uždraudė pasirašyti nacionalinio stadiono koncesijos sutartį
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/nekilno....d?id=80525027
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąJau neturiu jokiu abejoniu kodel atsirado toks antras dalyvis. Didelis klausimas kaip jis praejo i konkursa su fake dokumentais. Tikiu kad net prasidejus realioms statyboms tie ispuoliai nesustos.
Aš nevisai suprantu tokių konkursų. Negi juose gali laisvai dalyvauti bet koks bomžas? Jau šitas klausimas buvo keltas forume.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Pradedant tuo, kad kažkaip leido užregistruoti įmonę "Vilniaus Nacionalinis Stadionas"...
Aš nevisai suprantu tokių konkursų. Negi juose gali laisvai dalyvauti bet koks bomžas? Jau šitas klausimas buvo keltas forume.
Comment
-
Parašė Agas Rodyti pranešimąKas nors gali apšviesti kas toliau? Kada ir ką spręs teismas pašalinto dalyvio atžvilgiu?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, jeigu ES parama bet kuriuo atveju nuimama Vyriausybės sprendimu, tai tada galima ramiai prasieit pro teismus, išsiaiškint ir pasistatyt tą stadioną.
Comment
-
Vakar Skvernelio lyg ir paminėjo, jog Šimašiaus sakė ne tiesą apie vyriausybės skirtus milijonus ir pažadą dotacijai.
Kitą vertus nustebino, kad valstiečiai susilaikė nuo komentarų iki pat rinkimų pabaigos.
Netikiu konspiracijos, bet man kuo toliau, tuo labiau tai panašu į pogrindines srovės, tarp Kauno, Vilniaus ir vyriausybės. Bet faktas, kurį paminėjo PM, kad galėjo nuo 2015 m. statyti.Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVakar Skvernelio lyg ir paminėjo, jog Šimašiaus sakė ne tiesą apie vyriausybės skirtus milijonus ir pažadą dotacijai.
Kitą vertus nustebino, kad valstiečiai susilaikė nuo komentarų iki pat rinkimų pabaigos.
Netikiu konspiracijos, bet man kuo toliau, tuo labiau tai panašu į pogrindines srovės, tarp Kauno, Vilniaus ir vyriausybės. Bet faktas, kurį paminėjo PM, kad galėjo nuo 2015 m. statyti.
As tau pritariu vis labiau panasu i tai. O dabar toks vaizdas susidaro,kad kazkas labai nori Vilniuje kasioti pagalius,kad tik negauti ES pinigu stadionui.O man atrodo logiska butu.Vilniuje nebutu stadiono , o tada Kauno stadionas butu paskelbtas Nacionaliniu.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad gal nelabai, 2015 buvo tragiška finansinė situacija ir Vilniui niekas nebeskolino.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Dabar gi savivaldybe investuoja tik 3mln. Nebutu rade 2015?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Edis Rodyti pranešimą
As tau pritariu vis labiau panasu i tai. O dabar toks vaizdas susidaro,kad kazkas labai nori Vilniuje kasioti pagalius,kad tik negauti ES pinigu stadionui.O man atrodo logiska butu.Vilniuje nebutu stadiono , o tada Kauno stadionas butu paskelbtas Nacionaliniu.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tai ir 2016 ir 2017 ir 2018. Bet manau, dabar kalba ne apie ką buvo galima padaryt, to jau tikrai nebepadarysi. O tas koncesijos konkursas, bent jau man atrodo vienas neskaidriausių viešųjų sandorių per visą Vilniaus istoriją. Na gal kokia Dalia galėtų pakonkuruoti.
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąNenustebčiau, kad abu konkurso dalyviai yra valdomi tų pačių rankų ir jiems dabar naudinga kaišioti pagalius patiems sau. Meru perrinkus Zuoką būtų galima persiderėti sutartį dėl didesnio, brangesnio ir mažiau miestui naudingo projekto.
Comment
Comment