Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O kaip žaidžia? Apytuščiuose stadionuose su prastais rezultatais? Ar visgi turėta omeny, kad žaidžia geriau nei dabar mūsiškiai ir atseit pastačius stadioną rezultatai pagerės?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
O ką tamstai reiškia žodžių darinys "nebus kam žaist"?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Turit problemų su teksto suvokimu. Čia nėra nei žodžio apie tai, kad rinktinė pradės žaist kitaip, tai atsakymas į "nebus kam žaist" argumentą. Atsakymas yra - žais rinktinė ir klubai, kaip žaidžia Latvijoje ir Estijoje. You're welcome
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąSusirinko publika dabar čia...
Jesus, tegul nors ir tuščias stovi, bet galų gale reikia sutvarkyti tą gėdingą vietą.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Parduoti tą sklypą plėtotojams ir tegul butus stato - bus visai nebloga vieta gyventi, krautuvė šalia.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąSusirinko publika dabar čia...
Jesus, tegul nors ir tuščias stovi, bet galų gale reikia sutvarkyti tą gėdingą vietą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Turėti nors ir nedidelį, bet šiuolaikišką ir modernų stadioną - prestižo ir šalies įvaizdžio reikalas. Butams yra ir kitų daug apleistų vietų. Ar būtina pradėti šią diskusiją?
Aš sakyčiau didesnis prestižo pagerinimas būtų turėtų pakankamai pvz mažesnių sporto objektų kaip Kreivys siūlo. Arba bent darželių užtenkamą kiekį
- 1 patinka
Comment
-
Kiekvienas turim savo nuomonę, aš nebesivelsiu į tokias beprasmiškas diskusijas.
Man tie argumentai, neva geriau darželiai ar dar kas nors, tai juokingi. Galima pagalvot teturim vienintelius 50 milijonų 3 metams ir reik nuspręst kur juos investuot.
Darželių yra nemažai statomi ir nemažai projektuojami, beje.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąO tai kodėl negali žaisti dabartiniame stadione, kuris bet kokiu atveju per rinktinės varžybas būna pustuštis?
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Tegul rinktinė su klubais ir pasistato iš savų pinigų Stato tam, kad statyt, o poreikio nėr.Paskutinis taisė ttttt; 2019.02.12, 20:30.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Turėti nors ir nedidelį, bet šiuolaikišką ir modernų stadioną - prestižo ir šalies įvaizdžio reikalas. Butams yra ir kitų daug apleistų vietų. Ar būtina pradėti šią diskusiją?
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąKiekvienas turim savo nuomonę, aš nebesivelsiu į tokias beprasmiškas diskusijas.
Man tie argumentai, neva geriau darželiai ar dar kas nors, tai juokingi. Galima pagalvot teturim vienintelius 50 milijonų 3 metams ir reik nuspręst kur juos investuot.
Darželių yra nemažai statomi ir nemažai projektuojami, beje.
Kažkoks plikbajoriškas noras pasistatyt kažką, nes reikia, o ką žmonės pasakys ir t.t. Gal geriau pirma užsiaugint normalią futbolo kartą ir kai Liepkalnyje nuolat bus išparduoti bilietai ir žaisim (ar bent prieartėsim prie) EČ, tada galima pasistatyt ir stadioną. O dabar maždaug pasistatom stadioną ir jame galėsim žiūrėt kaip anglai mus patvarko kaip vaikus kartą per 10 metų. Nu bet nors stadionas bus gražus
- 1 patinka
Comment
-
O jus nesuprantat kodėl LFF kartais būna pustuštis? Eeem, gal nes jame nėra stogo (o rinktinė žaidžia ne vasara), nėra jokios atmosferos dėl to, kad nėra ketrvirtos tribūnos, nėra normalių maisto prekybos vietų, net tualetų nors šiek tiek padoresnių ir tų nėra... Gal dėl viso šito, ne?
Tai reikėjo ir krepšinio rinktinei pasistatyt areną iš savo pinigų, ane? Šiaip kai perskaitai tokius pamąstymus darosi ir juokinga ir graudu, nes sunku suprast kaip galima rašyt tokias nesąmones
Padorius tūlikus galima įrengti n kartų pigiau nei pastatyt stadioną. Ir šiaip ar taip reikia sutvarkyt Liepkalnio stadioną, nes dėl eilinių kaimo varžybų neapsimokės judint Nacionalinio pasididžiavimo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Labiau nesuprantu kodėl LFF kartais NEbūna pustuštis
Padorius tūlikus galima įrengti n kartų pigiau nei pastatyt stadioną. Ir šiaip ar taip reikia sutvarkyt Liepkalnio stadioną, nes dėl eilinių kaimo varžybų neapsimokės judint Nacionalinio pasididžiavimo.
Comment
-
O jus nesuprantat kodėl LFF kartais būna pustuštis? Eeem, gal nes jame nėra stogo (o rinktinė žaidžia ne vasara), nėra jokios atmosferos dėl to, kad nėra ketrvirtos tribūnos, nėra normalių maisto prekybos vietų, net tualetų nors šiek tiek padoresnių ir tų nėra... Gal dėl viso šito, ne?
Davai pasistatom stadioną, ir per kitas varžybas rinktinei vėl gaunant 6:0 bus nuostabi atmisfera.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Hm, nėra atmosferos (rinktinei gaunant 6:0 nuo kokios trečiarūšės Europos komandos)?
Davai pasistatom stadioną, ir per kitas varžybas rinktinei vėl gaunant 6:0 bus nuostabi atmisfera.
Comment
-
Kas čia per antgamtiniai reiškiniai ar magija. Pirma pasiekim rezultatų - tik paskiau pradėkim vystymą.
Čia tas pats, kas pirma paimkim paskolą, o po to įkurkim banką.
Pastatykim tualetus ir palapinę aplink esamą stadioną - bus gerai ir pigu. Tas atvejis, kai kaimas kalba už tave, dieve dieve.
Šiaip jei ką, man futbolas kaip sprtas visiškai nėra įdomus, bet net ir man aišku, kad naujas stadionas yra reikalingas.
- 3 patinka
Comment
Comment