Kažkas gerai pasakė forume, kad bėgimo takeliai daugiau tarnaus nei futbolo vartai. Nacionalinis stadionas, tai, kaip "stade de france", kuris daugelio sporto šakų ir koncertų meka.Kaunas seniai pamastęs apie tai, pamatysite, kaip ten daugiau visko vyks, nors pats projektas prastesnis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąKažkas gerai pasakė forume, kad bėgimo takeliai daugiau tarnaus nei futbolo vartai. Nacionalinis stadionas, tai, kaip "stade de france", kuris daugelio sporto šakų ir koncertų meka.Kaunas seniai pamastęs apie tai, pamatysite, kaip ten daugiau visko vyks, nors pats projektas prastesnis.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąTai tegu ir vyksta. Uzteks vieno su takeliais, ir vieno be. Kam konkuruoti tarpusavyje tokioje mazoje salyje? Vienas stadionas geriau futbolui, kitas-lengvajai atletikai.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Ne dėl konkurencijos, bet vasarą(geguže-spalį) treniruotis stadione, nėra tas pats, kaip manieže ar Vingio parke. Visomis dienomis, kai nevyksta renginiai ar net tomis dienomis, kuomet vyksta renginiai, lengvaatlečiai gali treniruotis iki pietų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė adomazzz Rodyti pranešimąŠimašius prieš kelias dienas aiškino per žinių radiją, kad dar šioje kadencijoje turėtų pasirašyti dokumentą dėl stadiono statybų, pasirodo, kad iš tikro tai tik kitais metais lapkritį...
https://www.15min.lt/m/id/verslas/kv...la-973-1074066
- 1 patinka
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąIr ka? Salia Vilniaus stadiono juk stoves ir lengvaatleciams skirtas stadionas, lyg su 2k vietu. Gales treniruotis ir po pietu, ir renginiu metu =)
Kažkas minėjo, kad atitolina tribūnas nuo aikštės, taip, jei nėra montuojamos teleskopinės tribūnos, Siemens arenoje pirmos 7 eilės teleskopinės ir problemų nekyla, stadione būtų, kokių 12 eilių.
Nauda ir koncertų metu, didesnis parteris, didesnė talpa, komercinės zonos ir t.t.
Na nematau nei vieno minuso stadiono su bėgimo takeliais, nebent didesnė kaina.
Aviate, navigate, communicate
Comment
-
vz.lt palygino pasiulymus, patogu vienoj vietoj paziuret:
https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...-kitas-dalyvis
- 5 patinka
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąTai stadionas stovės 300 dienų per metus tuščias. Tai su lengvąja atletika bent dar +30 prisidėtų.
Kalbant dėl renginių skaičiaus, manau, kad daugeliui žinoma, jog nemaža dalis jų dirba nepelningai, o tai minėjo ir „Vilniaus nacionalinio stadiono“ direktorius interviu:
"Ši arena veikia pelningai, kas yra reta tarptautinių stadionų industrijoje. Šios ir daugelis kitų priežasčių lėmė, kodėl būtent Amsterdamo areną pasirinkome vienais svarbiausių partnerių rengiant ir įgyvendinant daugiafunkcio sveikatingumo, ugdymo, švietimo, kultūros ir užimtumo skatinimo komplekso projektą"
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/verslas...us-pasiulymas/ .
Man šiame projekte labiausiai patinka tai, kad tai ne tik stadionas(aplink kurį nieko nevyksta kuomet nėra renginių), bet suplanuotas ištisas daugiafunkcinis kompleksas miesto gyventojams.Paskutinis taisė Archdaily; 2018.12.14, 09:44.
Comment
-
Arūnas Pukelis-Švinius apie Nacionalinį stadioną: man šis projektas įdomus, investuoti norėčiau
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1074046?copied
Vat dėl to aš abejoju dėl šio projekto
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąArūnas Pukelis-Švinius apie Nacionalinį stadioną: man šis projektas įdomus, investuoti norėčiau
Vat dėl to aš abejoju dėl šio projektoPaskutinis taisė Lettered; 2018.12.14, 11:09.
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąArūnas Pukelis-Švinius apie Nacionalinį stadioną: man šis projektas įdomus, investuoti norėčiau
Vat dėl to aš abejoju dėl šio projekto
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Archdaily Rodyti pranešimą
Lengvosios atletikos varžybos pagal viską vyks Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Nemanau, kad turint vieną gerą tam pritaikytą stadioną, tą patį reikėtų daryti ir Vilniuje. Pirmame projekte(nepamenu, 2007(?)) buvo numatyti takeliai, o dabar turbūt pagrindinė priežąstis jų atsisakyti ir buvo Kaunas.
Kalbant dėl renginių skaičiaus, manau, kad daugeliui žinoma, jog nemaža dalis jų dirba nepelningai, o tai minėjo ir „Vilniaus nacionalinio stadiono“ direktorius interviu:
"Ši arena veikia pelningai, kas yra reta tarptautinių stadionų industrijoje. Šios ir daugelis kitų priežasčių lėmė, kodėl būtent Amsterdamo areną pasirinkome vienais svarbiausių partnerių rengiant ir įgyvendinant daugiafunkcio sveikatingumo, ugdymo, švietimo, kultūros ir užimtumo skatinimo komplekso projektą"
Man šiame projekte labiausiai patinka tai, kad tai ne tik stadionas(aplink kurį nieko nevyksta kuomet nėra renginių), bet suplanuotas ištisas daugiafunkcinis kompleksas miesto gyventojams.
Taip Kaunas teisingai daro, kad bus ir futbolui ir lengvajai atletikai. Lietuvoje, kol kas tik tokie stadionai ir reikalingi, kad galėtų atlikti kuo daugiau funkcijų. Kai turėsim bent vieną futbolo komandą, kuri reguliariai žais tarptautiniuose turnyruose, tai tada bus galima galvoti apie stadiono statybą skirta tik futbolui. Ir šiuo metu tai nusimato Marijampolėje
- 5 patinka
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą
Prie ko čia Kaunas? Jis gal tapo Vilniaus mikrorajonu? Siemens arena irgi jau buvo pastatyta, tai kam Kauno arena statė? Ta prasme, nematau logikos aiškinant, kad kitame Lietuvos mieste bus daugiafukcinis stadionas, tai Vilniuje to nereikia, geriau darom tokį, kurį per pus rečiau naudosime, nei būtų galima.
Comment
-
Parašė Archdaily Rodyti pranešimą
Lengvosios atletikos varžybos pagal viską vyks Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Nemanau, kad turint vieną gerą tam pritaikytą stadioną, tą patį reikėtų daryti ir Vilniuje. Pirmame projekte(nepamenu, 2007(?)) buvo numatyti takeliai, o dabar turbūt pagrindinė priežąstis jų atsisakyti ir buvo Kaunas.
Man šiame projekte labiausiai patinka tai, kad tai ne tik stadionas(aplink kurį nieko nevyksta kuomet nėra renginių), bet suplanuotas ištisas daugiafunkcinis kompleksas miesto gyventojams.Post in English - fight censorship!
- 6 patinka
Comment
-
Man tai kiek keistoka logika, su šituo projektu. Na stato vien stadonui skirtą stadioną, tai stato. Bet tam pačiame projekte dar daro papildomą "stadioną" lengvajai atletikai su tribūnomis (2 tūkst. vietų?). Tai ar ne paprasčiau ir pigiau tuos bėgimo takus buvo pakišt, kad ir po tokios pat žiūrovų talpos stadionu. Neva labai pabrangtų, bet jei atskirą statyt papildomai prie pat, tai jau labai pigiau...Kad žiūrovam nepatogiau rungtynes stebėt, tai ir nebūtinai tiesa, nes tą problemą ir galima lengvai išspręst labai norint, su tribūnomis už vartų varijuojant.
P.S. Labai įdomiai tie visokie tilteliai, tuneliai, nuolydžiai žiūris, ar ne paprasčiau būtų be jų.Kažin ar tai ir nekelia projekto kainos ir bent man kiek gadina vaizdą.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąMan tai kiek keistoka logika, su šituo projektu. Na stato vien stadonui skirtą stadioną, tai stato. Bet tam pačiame projekte dar daro papildomą "stadioną" lengvajai atletikai su tribūnomis (2 tūkst. vietų?). Tai ar ne paprasčiau ir pigiau tuos bėgimo takus buvo pakišt, kad ir po tokios pat žiūrovų talpos stadionu. Neva labai pabrangtų, bet jei atskirą statyt papildomai prie pat, tai jau labai pigiau...Kad žiūrovam nepatogiau rungtynes stebėt, tai ir nebūtinai tiesa, nes tą problemą ir galima lengvai išspręst labai norint, su tribūnomis už vartų varijuojant.
P.S. Labai įdomiai tie visokie tilteliai, tuneliai, nuolydžiai žiūris, ar ne paprasčiau būtų be jų.Kažin ar tai ir nekelia projekto kainos ir bent man kiek gadina vaizdą.
- 4 patinka
Comment
-
Pernai gruodžio viduryje „Vilniaus nacionalinis stadionas“ pristatė nacionalinio stadiono ir šalia jo planuojamo multifunkcio komplekso koncepciją. Tačiau tuomet Renatas Načajus, prieš dvejus metus įkurtos ir turto praktiškai neturinčios bendrovės vadovas, nesutiko atskleisti, kokiomis lėšomis bus finansuojamas projektas.
Dabar p. Načajus sako koncesijos komisijai pateikęs investuotojų iš Kinijos ir Turkijos ketinimų protokolus (angl. Letter of Intent, LoI).
VŽ susipažino su Kinijos statybos ir inžinerijos kompanijos „China Machinery Engineering Corporation“ (CMEC) plėtros vadovo pasirašytu laišku. Jame teigiama, kad bendrovė „turi ketinimų dalyvauti komplekso plėtroje ir statyboje kaip rangovas ir / ar investuotojas“, jei koncesijos konkursą laimėtų „Vilniaus nacionalinis stadionas“. Panašaus turinio laišką, anot p. Načajaus, parašė ir turkų „Kayi Construction“, šiuo metu Kaune rekonstruojanti S. Dariaus ir S. Girėno stadioną, Vilniuje pastačiusi prekybos centrą „Ozas“.
- 1 patinka
Comment
Comment