Parašė mr_miegas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Šaukštai po pietų.
Dabar galimi du variantai:
1. statyti vienintelį turimą variantą,
2. viską nukelti 3-4 metams, bei prarasti $40mln ES pinigų.
Akivaizdu kad galėjo būti geriau. Visi sutinka jog lengvai galima numarinti turimą variantą. Tik ar to tikrai norime?
Geriausias variantas būtų jei Icor kažkiek nusileistų, uždirbtų mažiau, tačiau laimėtų visuomenės prielankumą ir pasitaisytų savo reputaciją. Tai irgi verta didžiulių pinigų. Na bet aš čia užsisvajojau, Lietuvoje taip nebūna.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Man toks reikalavimas iš viso mistinis. Nes "rūpintis" gali norėti tik tas, kas turi tam paruoštas struktūras, nelabai susijusias su pačia statyba. Čia panašiai, kaip įpareigoti Scania rūpintis viešojo transporto organizavimu Vilniaus mieste.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Dabartinė situacija yra akivaizdus konkurso sąlygų pakeitimas ir tokia sutartis negali būti pasirašyta. Konkursas vyko mažiausios kainos principu, tuo tarpu mokėjimo sąlygų keitimas pakeičia situaciją 12 mln. EUR. ICOR net neslepia, kad , nepakeitus sąlygų pasiūlymas būtų ant tiek brangesnis. Jei savivaldybė pasirašo sutartį - pati kalta, kad atsidavė. Manau tikėtina , kad Šimašiui gali turėti ilgalaikių politinių pasėkmių. Nenustebsiu, kad kažkurie konkurentai paduos į teismą dėl konkurso sąlygų keitimo arba VPT imsis nagrinėti.
Comment
-
Man toks reikalavimas iš viso mistinis. Nes "rūpintis" gali norėti tik tas, kas turi tam paruoštas struktūras, nelabai susijusias su pačia statyba. Čia panašiai, kaip įpareigoti Scania rūpintis viešojo transporto organizavimu Vilniaus mieste.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kokia problema pasamdyti priežiūros įmonę?
Comment
-
Sunku kažką pašalinį pasamdyti iš anksto, kai tie 22 ateities metai dar stipriai šakėmis ant vandens rašyti.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAš vis bandau žiūrėti į "vizualizacijas", bet nematau bėgimo takų, nes bent jau aš nacionalinį stadioną suprantu, kaip mišrų, t.y. pritaikyta ne tik futbolui, bet ir atletikai, koncertams ir Dainų šventei. O gal aš čia kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
O bėgimo takelių reikia Dainų šventei ir koncertams? Tam jį galima bus pritaikyti. O lengvosios atletikos bus greta.
Lengvajai atletikai jie reikalingi. Deja Vingio stadionas tikrai neatitinka visų poreikių.
Kitaip tariant rimtų lengvosios atletikos varžybų nebus, nes stadionas nebus pritaikytas Vilniuje, tik Kaune. Nes pirmojo projekto viena iš sąlygų buvo mišri paskirtis.
Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTaigi šalia bus (dengtas?) stadionas lengvajai atletikai. Kame problema? Kaip tik geriau: futbolo metu nereikės stebėti varžybų iš už kilometro.
Kad Pagrindinis stadionas nebus pritaikytas LA labai nuvilia, nes būtų galima rengti tarptautines varžybas.
O šiaip Pagrindiniam šalies stadionui 15k vietų.... Bent jau džiaugiuosi, kad numatyta galimybė išplėsti stadioną esant reikalui. Bent jau taip minėjo.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAš vis bandau žiūrėti į "vizualizacijas", bet nematau bėgimo takų, nes bent jau aš nacionalinį stadioną suprantu, kaip mišrų, t.y. pritaikyta ne tik futbolui, bet ir atletikai, koncertams ir Dainų šventei. O gal aš čia kažko nesuprantu?
Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąSeneli Mikalojau, jau senai niekas nestato ir nesiruošia statyti tokio objekto kaip Nacionalinis stadionas - su 30000 vietų, su bėgimo takais, su arka per vidurį ir t.t. Dabartinis daiktas yra įvairių pastatų kompleksas. Vienas iš to daugelio pastatų bus 15000 futbolo stadionas. Tai viskas. Tai jokiu būdu negali net pretenduoti į tokį skambų pavadinimą kaip nacionalinis stadionas, nes tai tiesiog eilinis nedidelis stadionas. Nacionalinio stadiono pavadinimą, jau kaip ir patys politikai minėjo, paliko tik dėl patogumo, kad pasakius būtų suprantama apie ką eina kalba. Nepajėgi kol kas Lietuva pasistatyti Nacionalinio stadiono.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Dėl paskutinio sakinio: pajėgi, tik korupcija to neleidžia padaryti.
- 1 patinka
Comment
Comment