Lietuvoje “nacionalinis” reiskia visai ka kita.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Edis Rodyti pranešimąNes mano supratimu Nacionalinis stadijonas reiškia ,tai kad jis turi būtį didžiausias šalį ir kaip pagrindis stadijonas Lietuvoje aš taip suprantu Nacionalis stadijonas tai reiškia ,kad jis turi būti išskirtinis.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNacionalinis jis tik todel vadinamas, kad bus statomas uz valstybes pinigus, daugiau to “nacionaliskumo” kaip ir nera..Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimą
Nu kad už europos pinigus bus statomas. Valstybinius pinigus Kirkilas jau iždalino.
Comment
-
Parašė kutas Rodyti pranešimą"Nacionalinį" aš suprantu kaip stadioną, kuriame vyktų nacionalinių rinktinių rungtynės. Minimalus aukščiausios (4) kategorijos UEFA kategorijos stadiono dydis: tik 8000 vietų.
Comment
-
Nacionalinio stadiono statybos vėl pakibo ant plauko
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas....d?id=78015981
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
...be abejonės ir rinktinės rungtynės....
Comment
-
Parašė Edis Rodyti pranešimąNacionalinio stadiono statybos vėl pakibo ant plauko
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas....d?id=78015981
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Vienžu rubikonas lieka rubikonu. Von nx juos tiek šiuo atveju tiek ir ateities konkursuose net nebesigilinant ką jie siūlo. Turbūt aferistai yra nepagydomi.
Paskutinis taisė sleader; 2018.05.16, 18:59.
Comment
-
Jei sąlygose buvo parašyta, kad mokes tik po darbų - turėjo tokį pasiūlymą apskritai atmesti, o jei savivaldybės botanikai aiškiai neparašė, čia tiesiog politikavimas ir Rubikono nėra kuo kaltinti.
Eina per spaudą, tai matyt savivaldybė eilinę kliurką padarė ir ieško iš ko ožį pagamint.
- 1 patinka
Comment
-
Aš iš straipsnio suprantu, kad būtent mokėjimo pradžia ir neapibrėžta:
Jo teigimu, daugiafunkcio komplekso konkurso sąlygose numatyta, kad metinio atlyginimo dalis, skirtą jo sukūrimo išlaidoms padengti, projekto bendrovei (tai būtų „Axis Industries“) išmokama per terminą, ne ilgesnį nei 3 m. nuo paslaugų teikimo pradžios. „Tai apibrėžia pinigų mokėjimo pabaigą, o ne pradžią. Ir toks mokėjimų išdėstymas (kai mokėti pradedama iki statybų pabaigos, – aut. past.) yra visiškai galimas. Be to, tai atpigina visą projektą valstybei. Sakyčiau, čia ir būtų derybų klausimas. Ir erdvės mokėjimų padėliojimui tikrai yra“, – komentavo P. Poderskis.
Comment
-
Parašė kutas Rodyti pranešimąAš iš straipsnio suprantu, kad būtent mokėjimo pradžia ir neapibrėžta:
Ko aš nesuprantu, tai ar Icor siūlo sutaupytų palūkanų sąskaita mažinti galutinio pasiūlymo kainą (bet jie teigia, kad pasiūlymo kaina nesikeičia), ar palūkanos perkeliamos vyriausybei atskirai (tuomet nesuprantu, kaip sudaryta sutartis)? Nes logiškai mąstant palūkanų suma turėjo būti įtraukta į pasiūlymą, tai arba joms mažėjant mažėja pasiūlymo kaina, arba Icor rado būdą interpretuoti sąlygas sau palankesne linkme.
Comment
Comment